❌İndirim Bitti! XG27AQWMG Oled monitör 29.729 TL

Peşin fiyatına 4 taksit var. DisplayHdrTrueBlack 500, sdr 330nit parlaklık, TrueBlack glossy kaplama, gen 4 W-Oled panel. Yakınlık sensörü var. 120hz de BFI kullanılabiliyor.

Kendi Tier list im bu şekilde. S Tier oldugunu düşünüyorum. Ama W-Oled de grey banding'in piyango durumu olduğunu unutmamak lazım.

Alıntıyı görüntüle

120 fps aldıgınız senaryoda 240hz hareket netliğini BFI ile verebiliyor.
Alıntıyı görüntüle
Tier listte fp kralı olan monitör hangisi hocam?

Tier listte fp kralı olan monitör hangisi hocam?
Samsung g5 qd oled 20k ya vatanda, Samsung sitesinde öğrenci indirimi 19k. Kamu indirimi de 18k olması lazım.

redditte monitörle ilgili çok sorunu olan insan var alsam mı almasam mı karar veremedim bir türlü :( monitörü kullanan var mı burda almalı mıyım ve ekstra +1 +2 +3 yıl sigorta eklemeli miyim sizce ? yardımcı olabilecek varsa sevinirim

redditte monitörle ilgili çok sorunu olan insan var alsam mı almasam mı karar veremedim bir türlü :( monitörü kullanan var mı burda almalı mıyım ve ekstra +1 +2 +3 yıl sigorta eklemeli miyim sizce ? yardımcı olabilecek varsa sevinirim
gen 4 woled alan bayağı kişi vardı gigabyte mo... monitörünün indirimine bak onunla benzer panel kullanıyorlar sanırım aynı da olabilir

Sigorta kısmına yorum yapamam servis kısmı muamma 3 yıl garantinin içinde bile yardımcı olmuyorlar genelde. Asusun servisiyle alakalı cok olumsuz yorum gördüm.

Fotoğraf ve video alanında çalışıyorum, hz önemli değil. Buna uygun bir tavsiyeniz var mı hocam? Teşekkür ederim.

burnin yaşansa paneli değişmiyorlar mı
Burn ın de degistirirler ancak diğer konularda pek yardımcı olmuyorlar.

Şu tarz konulardan cok görüyorum;

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fotoğraf ve video alanında çalışıyorum, hz önemli değil. Buna uygun bir tavsiyeniz var mı hocam? Teşekkür ederim.
Qd oled alın hocam renk gamutu en yüksek modeller bunlar. Eğer doğruluk da gerekirse srgb modunu kullanırsınız.

• Beğen
Reaksiyonlar: bane
1771525309644.webp
aldım hayırlısı artık

Burn ın de degistirirler ancak diğer konularda pek yardımcı olmuyorlar.

Şu tarz konulardan cok görüyorum;

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Qd oled alın hocam renk gamutu en yüksek modeller bunlar. Eğer doğruluk da gerekirse srgb modunu kullanırsınız.
monitöre kozmetik led yapıştırdı diye panel değişimini kabul etmemişler ne denir bunlara :D
kimsenin yolu asus servisine düşmesin
servisi iyi olanın da ürünü kötü oluyor gerçi

En fp samsung g5 qd oled vatanda var.

Bu bütçedeki en iyi monitör xg27aqwmg şu an. Ama gray banding gibi piyango durumları istemiyorsan qd oled bakman lazım. Eğer 180hz samsung az gelir dersen Lenovo alabilirsin. Samsung mat, diğerleri glossy. Ama samsung fiyatı bayagı iyi.

Son kısmı sonradan okudum. Parlak derken yüksek parlaklık mı, yoksa parlak kaplama anlamında mı soruyorsun?
Burn in garantisi ne kadar bunun hocam kendi sitesinde bile yazmıyor bir şey.

bu amazon satıcı olarak gelmiş ama taksit yok her ne hikmetse.

Burn in garantisi ne kadar bunun hocam kendi sitesinde bile yazmıyor bir şey.

bu amazon satıcı olarak gelmiş ama taksit yok her ne hikmetse.
3 yıl, sitesinde yazıyor.
7646.webp

Attıgın link de 3 yıl oldugu yazıyor.

7648.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,693
Üyeler
190,787
Son üye