En yaratıcı veya şeytanca para toplama yöntemleri nelerdir (dilencilikte) ?

ASELS

80+ Silver
Reaksiyon skoru
972
Ya her adımımızda bir dilenciye denk geliyoruz desek yanlış olmaz, hele hele Ramazan ayında iyice azıyorlar bence... Artık iyice çeteleşmişler, bi şey desen sakat makat sandığınız dilenci sizi öldürecek kadar sert girişiyor 🤣 Sizin şahit olduğunuz en çarpıcı veya şeytanca hazırlanmış dilencilik duygu sömürüsü hangisi idi? Siz en fakir dilenciden daha fakirseniz eğer neden inanıp para verirsiniz ? (dilencilere neden para verilir anlamış değilim çünkü... :) )

Ya her adımımızda bir dilenciye denk geliyoruz desek yanlış olmaz, hele hele Ramazan ayında iyice azıyorlar bence... Artık iyice çeteleşmişler, bi şey desen sakat makat sandığınız dilenci sizi öldürecek kadar sert girişiyor 🤣 Sizin şahit olduğunuz en çarpıcı veya şeytanca hazırlanmış dilencilik duygu sömürüsü hangisi idi? Siz en fakir dilenciden daha fakirseniz eğer neden inanıp para verirsiniz ? (dilencilere neden para verilir anlamış değilim çünkü... :) )
okulda yerli malı haftası
filistin

okulda yerli malı haftası
filistin
Siyasi şebekler vatandaşın aylığını kısarlar, parasını, alın terinin karşılığını tam vermezler ama filistin ayağına yardım ayağına milletten para toplamayı, duygu sömürüsü yapmayı çok iyi bilirler... Bu milletin hepsini belediyelere ve partilere dilenci yaptılar, kimileri çocuklarına süt alamazken onlar oy hesabı karşılığında dilenciliğe mahkum ediyorlar anneleri, babaları da aynı bir köle gibi asgari ücrette çalıştırıyorlar, emeklileri de yok kömür yardımı, yok doğalgaz yardımı yok iski yardımı filan ayağına kandırıyorlar... Zaten çoğunu şişirip şişirip daha fazla ücret alıyorlar o faturalardan ama gel gör ki meydanlara bağırabildikleri kadar bağırıyorlar, sudan doğalgazdan şu kadar filan indirim yardım yaptık diye... :( Ben bu yardım olaylarına açayip karşıyım, kimseye yardım filan vermesinler, ne torpillilerine ne de vatandaşa, herkese hakkı olanı versinler kafi.

hele önce bir kere Allah rızası olsun milletten çaldıkları o maaşlarını bağış yapsınlar, millet kadar bağış yapan bir siyasi bile yoktur!

Siyasi şebekler vatandaşın aylığını kısarlar, parasını, alın terinin karşılığını tam vermezler ama filistin ayağına yardım ayağına milletten para toplamayı, duygu sömürüsü yapmayı çok iyi bilirler... Bu milletin hepsini belediyelere ve partilere dilenci yaptılar, kimileri çocuklarına süt alamazken onlar oy hesabı karşılığında dilenciliğe mahkum ediyorlar anneleri, babaları da aynı bir köle gibi asgari ücrette çalıştırıyorlar, emeklileri de yok kömür yardımı, yok doğalgaz yardımı yok iski yardımı filan ayağına kandırıyorlar... Zaten çoğunu şişirip şişirip daha fazla ücret alıyorlar o faturalardan ama gel gör ki meydanlara bağırabildikleri kadar bağırıyorlar, sudan doğalgazdan şu kadar filan indirim yardım yaptık diye... :( Ben bu yardım olaylarına açayip karşıyım, kimseye yardım filan vermesinler, ne torpillilerine ne de vatandaşa, herkese hakkı olanı versinler kafi.
kendimden örnek vereyim rutubetli evde yaşardık sürekli aç olurdum küçüktüm daha kömür yardımını zar zor alırdık babamın hastalığı vs derken kimse görmezdi şimdi filistin ayağına mülteci ayağına çatır çatır para veriliyor yerli malı haftasında onlarca aç çocuk var kendi kendi milletimizin çocukları var hadi dışarıyı geçtim yav okulda la okulda durumu olmayan onlarca çocuk var ne diye hala filistin mülteci diye söylenip duruyorlar anlamıyorum insanlar sabah akşam çalışıp bir motor dahi alamazken görmüşlüğüm var çevrede adam sabah akşam çalışıp çocuğuna bir şey alamazken şurada çöp toplaya toplaya pcx gibi motorlarla gezen mülteciler var nasıl buluyorlar bu paraları acaba aklım almıyor

Aklı olmayanın dini olmaz, din ayağına sömürülenler kendini dine bağlı sanmasınlar aslında, gelen vurur, giden vurur... İşte o zaman onlar da anlarlar ama iş işten geçmiş olur.

Dilencinin günlük kazancını gördükten sonra nasıl dileneceğimin yollarını arıyorum :D

Adamlar baya baya iyi para kazanıyor. Benim aylık maaşımı 1 güne cukkalıyorlar :D

dini kullanarak

Bunu yapıyorlardı zaten xd

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,200,476
Üyeler
190,753
Son üye
ZirtapoS
Geri