Iphone 15 satın alacam hali hazırda kulanmış veya kullanan varsa yardımcı olurmu

FrankEnsQ

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,076
oyun oynamıyorum. insta tiktok ve whatsap takılıyorum şarjı ortalama ne kadar dayanıyor? işim olmadığında saatlerce insta reels kaydıran biriyim öyle aktif kullanımda şarjını nasıl etkiliyor? direkt şöyle sorayım yüzde yüz şarjken hiç kapatmadan reels izlersek kaç saat sonra şarj 0 olur?

oyun oynamıyorum. insta tiktok ve whatsap takılıyorum şarjı ortalama ne kadar dayanıyor? işim olmadığında saatlerce insta reels kaydıran biriyim öyle aktif kullanımda şarjını nasıl etkiliyor? direkt şöyle sorayım yüzde yüz şarjken hiç kapatmadan reels izlersek kaç saat sonra şarj 0 olur?
%86 pil sağlığında oyun oynamadan dediğin şeyler 7 saat fln ekran süresi veriyor mobil veri kullanmazsan 7.30 fln

Pil beklentin varsa çok iyi bir cihaz değil, berbat değil ama ortalama denecek seviyede.

Kabaca hafif kullanımda iPhone 15 8 saat iPhone 16e 11 saat iPhone 16 10 saat ekran süresi veriyor. Eğer Wifi yerine mobil veri kullanırsan veya buna benzer başka farklar olursa ekran süresi bunlardan düşük olur tabi. Ek olarak pil sağlığı düştükçe de bu süreler düşecek.

Mesela iPhone 16 için 10 saat yazdım ama full mobil veri kullanıp biraz fazla navigasyon kullanınca 6 saate düştü ekran süresi 😀

%87 sağlıklı orjinal pil ile günü rahatlıkla çıkartıyorum günün sonunda %10-20 arası kalmış oluyor, eğer senin alacağın cihazın pil sağlığı bundan iyiyse ekran süren de daha fazla olacaktır. Benim gördüğüm bir eksi varsa o da oyuna girdiğin de sıcaklığın hızlı bir şekilde artması, amma velakin oyun oynamadığını söylüyorsun ki bu senin için bir sorun değildir o zaman.

insta tiktok whatsapp için alıyosan 16e çok daha iyi olur. Daha iyi islemci, daha iyi batarya.

Cihazı 3 şubatta aldım o günden beri 20-80 şarj ediyorum bu değerler yardımcı olur mu bilmiyorum o gün çoğunlukla mobil veride kullandım 0-100 şarj etmek belki daha uzun ekran süresi verebilir

Ekler

• IMG_0164.webp
    IMG_0164.webp
    69.9 KB · Hit: 20
  • IMG_0166.webp
    IMG_0166.webp
    81.3 KB · Hit: 19
Cihazı 3 şubatta aldım o günden beri 20-80 şarj ediyorum bu değerler yardımcı olur mu bilmiyorum o gün çoğunlukla mobil veride kullandım 0-100 şarj etmek belki daha uzun ekran süresi verebilir
alıcam ya deneyim olur 8 yıl j7 prime kullanmış birisiyim ;D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,822
Üyeler
189,734
Son üye
Cengiz.turk
Geri