Steam'e bakiye yükleyeceğim en mantıklı şekilde nasıl yüklerim?

Reaksiyon skoru
60
Arkadaşlar steam'e bakiye yükleyeceğim en mantıklı şekilde nasıl yüklerim bazen kampanyalar oluyor ya o yüzden.

Oyun ve cs2 skin için soruyorum.

En mantıklı şekilde hareket etmem için tecrübeli arkadaşlar yönlendirebilir mi?

Kampanya sağlayan kartın varsa oradan alsan daha mantıklı olabilir. Banka tarafında yok dersen sitelere bakiye yükleyip uygunundan skin alırsın.

Arkadaşlar steam'e bakiye yükleyeceğim en mantıklı şekilde nasıl yüklerim bazen kampanyalar oluyor ya o yüzden.

Oyun ve cs2 skin için soruyorum.

En mantıklı şekilde hareket etmem için tecrübeli arkadaşlar yönlendirebilir mi?
TÜrk telekom 250tl bynogame kodu veriyor yakının varsa ondan al yoksa bazı yerlerde satıyorlar uyguna.
Sonra bynogame den cs skini al stramdeki fiyatı fazla olan sat onu

TÜrk telekom 250tl bynogame kodu veriyor yakının varsa ondan al yoksa bazı yerlerde satıyorlar uyguna.
Sonra bynogame den cs skini al stramdeki fiyatı fazla olan sat onu
öyle olan skinleri nasıl bulacağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kampanya sağlayan kartın varsa oradan alsan daha mantıklı olabilir. Banka tarafında yok dersen sitelere bakiye yükleyip uygunundan skin alırsın.
Konuyu siz açmış olsaydınız ve ben size böyle bir mesaj yazmış olsaydım bana ne derdiniz?

öyle olan skinleri nasıl bulacağım

Konuyu siz açmış olsaydınız ve ben size böyle bir mesaj yazmış olsaydım bana ne derdiniz?
Hocam 250tl olarak filtrele düşükten yükseğe göre sırala.
Ürüne tıklayınca steam fiyatı yazıyor zaten linki fln da var.
Oradan aradaki farkın en büyük olduğu skini al sat
Sürekli satılıyor o yüzden anlık bakıp alman lazım

Mesela bu baya karlı hem sitelerden aldığın bynogame kodu ile baya baya uygun olacak.
Kod almayla uğraşmam diyorsan para yükle bynogame a öyle al yine uygun

Hocam hala ihtiyacınız varsa 50 dolar bakiyem var uygun fiyattan tamamını sağlayabilirim

merakımdan soruyorum 50 doları mesela 40'a mı bırakacaksın?

Geri