Geçen ay bende de yoktu hocam bu ay gelmiş. Şans.Bana 2 ayda bir veriyorlar size nasıl her ay yenileniyor ne fark var ki
300 tl ye kadar yapacağın alışverişler iade olarak yansıyor.Bu kampanya nasıl çalışıyor? Youtube premium 55 tl ise 55 tl iade mi veriyor
~6,8 dolar = ~300 TL değerinde bakiye aktar hesabına.Steam bakiyeye tam 300₺ iade olacak şekilde ekleyebileceğimiz oyun var mı ?
Ya ben Resident Evil2-3 bundle aldım 11 dolara, ama 300TLye hak kazandın demesine rağmen gelmedi bir şey karta? Kaç günde geliyor acaba, banka kartı kredi değil.~6,8 dolar = ~300 TL değerinde bakiye aktar hesabına.
1-2 gün sürüyor. Anında değilYa ben Resident Evil2-3 bundle aldım 11 dolara, ama 300TLye hak kazandın demesine rağmen gelmedi bir şey karta? Kaç günde geliyor acaba, banka kartı kredi değil.
Evet.Eger ilgili kampanya size de gelmişse 300 tl ye kadar olan harcamanın tamamını iade ediyor.Bu kampanya nasıl çalışıyor? Youtube premium 55 tl ise 55 tl iade mi veriyor
Hiç uğraşmayın bana play MasterCard diye bir şey göndermişler kampanya da geçmiyor.Ulan inat ettim visa yı master a çevirdim alacam illa ki