Legion 5 vs gamegaraj slayer r9t

fulcrumm

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
70000
Mühendislik öğrencisiyim. Bu iki laptop arasında kaldım. Game garajın ekranı ve işlemcisi çok daha iyi görünüyor ama şuan kullandığım laptop excalibur olduğu için böyle markalara karşı olan güvenim biraz sarsılmış durumda. Bu fiyat bandında 5060'lı ve ekranı WQXGA vs. olan laptop öneriniz var mıdır çok teşekkürler

yani şöyle legion kullancısı olduğum için değil bende hem yazılımcıyım hemde oyun tutkunu bir bireyim. fakat birçok üst segment laptop kullandım legion gibi. legion ile gamegaraj gibi bi markayı yan yana koymak bile büyük bir hata. kağıt üstünde her şey denildiği performans denildiği gibi ölçüt verseydi monster tüm dünyaın kralı olurdu sanırım :D ama dediğim gibi yani legion ile rog'u yan yana koyarsın omen'i yan yana koyarsın. vs. ama ne bileyim. her neyse. bence indirim bekleyin. ben 1 ay önce şu cihazı indirimde düz 78 e aldım. s class bir laptop alabilirseniz kendi alanında iyi olan daha iyi olur indirim kovalayabilirseniz çünkü fiyat biraz bana fazla geldi legionlar genel olarak evet pahalı fakat daha uyguna bulunabilir benim aldığım cihaz şuydu. https://www.hepsiburada.com/lenovo-legion-5-15irx10-intel-core-i7-13650hx-24gb-1tb-ssd-rtx5070-freedos-15-1-wqxga-2560x1600-oled-165hz-tasinabilir-bilgisayar-83ly00cjtr-p-HBCV0000A1DDVF?magaza=Mgs Electronics

Son düzenleme:
yani şöyle legion kullancısı olduğum için değil bende hem yazılımcıyım hemde oyun tutkunu bir bireyim. fakat birçok üst segment laptop kullandım legion gibi. legion ile gamegaraj gibi bi markayı yan yana koymak bile büyük bir hata. kağıt üstünde her şey denildiği performans denildiği gibi ölçüt verseydi monster tüm dünyaın kralı olurdu sanırım :D ama dediğim gibi yani legion ile rog'u yan yana koyarsın omen'i yan yana koyarsın. vs. ama ne bileyim. her neyse. bence indirim bekleyin. ben 1 ay önce şu cihazı indirimde düz 78 e aldım. https://www.hepsiburada.com/lenovo-legion-5-15irx10-intel-core-i7-13650hx-24gb-1tb-ssd-rtx5070-freedos-15-1-wqxga-2560x1600-oled-165hz-tasinabilir-bilgisayar-83ly00cjtr-p-HBCV0000A1DDVF?magaza=Mgs Electronics
kral ne anlattin 1 paragraf netice 0 valla..

okuduğunu anlama kabiliyetin yok mu birader :D ilkokul 3. sınıfsan haklısın tabi ama şey bir dakika.
İyİlik İyİiDir kÖtüLüK kÖtüdüR!!!.....
biosuna ıkına ıkına aldığı seyleri yazan birine göre iyisin kral.

Lenovo Legion 5 15IRX10 /RTX5070/İ7 13650HX/24GB RAM/ 2K OLED 165HZ/Samsung Galaxy S25 Ultra/ Galaxy Watch 8 44mm

biosuna ıkına ıkına aldığı seyleri yazan birine göre iyisin kral.

Lenovo Legion 5 15IRX10 /RTX5070/İ7 13650HX/24GB RAM/ 2K OLED 165HZ/Samsung Galaxy S25 Ultra/ Galaxy Watch 8 44mm
dostum ilk defa forum materyalleri ile tanışınca olur gibi. bir imrenme de sezmedim değil.

yani şöyle legion kullancısı olduğum için değil bende hem yazılımcıyım hemde oyun tutkunu bir bireyim. fakat birçok üst segment laptop kullandım legion gibi. legion ile gamegaraj gibi bi markayı yan yana koymak bile büyük bir hata. kağıt üstünde her şey denildiği performans denildiği gibi ölçüt verseydi monster tüm dünyaın kralı olurdu sanırım :D ama dediğim gibi yani legion ile rog'u yan yana koyarsın omen'i yan yana koyarsın. vs. ama ne bileyim. her neyse. bence indirim bekleyin. ben 1 ay önce şu cihazı indirimde düz 78 e aldım. s class bir laptop alabilirseniz kendi alanında iyi olan daha iyi olur indirim kovalayabilirseniz çünkü fiyat biraz bana fazla geldi legionlar genel olarak evet pahalı fakat daha uyguna bulunabilir benim aldığım cihaz şuydu. https://www.hepsiburada.com/lenovo-legion-5-15irx10-intel-core-i7-13650hx-24gb-1tb-ssd-rtx5070-freedos-15-1-wqxga-2560x1600-oled-165hz-tasinabilir-bilgisayar-83ly00cjtr-p-HBCV0000A1DDVF?magaza=Mgs Electronics
Donanım arşivi bu laptopun 5070ti olanını kanalda övmüştü diye hatırlıyorum, aslında o yüzden bakmıştım

Geri