syron
80+
- Reaksiyon skoru
- 19
Sizce hangisini tercih etmeliyim arkadaşlar çok arada kaldım.
Gamegaraj yerli bir marka ve toplama olduğu için önyargıların olduğunu çok görüyorum. Ama donanımsal olarak çok iyi parçalar tercih edilmiş.Gamegarajı tercih ederdim şahsen ama laptopdan çok anlamam
Gamegaraj güvenilir firma hocam 6-7 yıldır benim bildiğim sektördeler adam akıllı şikayet duymadım dahaGamegaraj yerli bir marka ve toplama olduğu için önyargıların olduğunu çok görüyorum. Ama donanımsal olarak çok iyi parçalar tercih edilmiş.
Hp ise daha bilinen ve güvenilir bir marka, fakat pek bilinmeyen satıcılar tarafından satıldığı için özellikleri pek iyi yazılmamış, ölü piksel ile ilgili sorun çeken çok olmuş. Gamegaraja yönelicem sanırım.
Bunu alsana RTX5070.
Sizce hangisini tercih etmeliyim arkadaşlar çok arada kaldım.
Valla cs oynuyorum, ama daha önceden satın alıp oynayamadığım oyunlar da var açıkçası ( god of war, tlou part 1, witcher 3 ) gibi. Onları da oynamayı istiyorum.cs2 valo mu akican yoksa ben marjinalim AAA oyun oynarim mi diyorsun
Valla cs oynuyorum, ama daha önceden satın alıp oynayamadığım oyunlar da var açıkçası ( god of war, tlou part 1, witcher 3 ) gibi. Onları da oynamayı istiyorum.
https://app.hb.biz/dprgfKasXwJ1 bunun hakkında ne düşünüyorsun?![]()
Game Garaj Slayer X7T-5070 C7 Laptop
Game Garaj Slayer X7T-5070 C7 Laptop detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
iki tarafinda gonlu olsun diyorsan bu, 32gb ramli hali 75k falan idi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
gozum döndü diyorsan da bu
![]()
Game Garaj Slayer R9T-5070 C1 (RTX5070) Laptop
Game Garaj Slayer R9T-5070 C1 (RTX5070) Laptop detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
ai ve verimlilik odakli bir islemci, attigim r9t ile ucurum var.https://app.hb.biz/dprgfKasXwJ1 bunun hakkında ne düşünüyorsun?
incelemesini çekmeyen bir ben kaldim hocam. her yerde incelemsi varteşekkür ederim dostum gamegaraja güvenebilirim yani