copierbond
80+
- Reaksiyon skoru
- 157
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hemen'de
Afiyet olsunBen çok marjinal olduğum için bu kutulardan aldım. UniMoney özel de Pizza Mi Go için 75 tl indirimle toplam bu fiyata güzel.
Alıntıyı görüntüle
O nasıl oluyor hocam anlamadımAfiyet olsunbir tane puf ekleyip ücretsiz pide alsaydınız
![]()
günde 1 defa olmak üzere 350 tl üzeri alışverişe, ramazan pidesi ekliyorsunuz bir tane, ramazan pidesi fiyatını money olarak iade ediyor.O nasıl oluyor hocam anlamadım
2 tane 5lt su eklemeyi unutmayın kuryelerin oruç sevabı artsın. Fıstıklı olan baya iyiymiş de stok bitmiş burda ;(
Algida Usta Usulü Fıstık Cenneti 460Alıntıyı görüntüle
Bu üründen 2 tane alırsanız 125 tl oluyor.. Diğerleri 3 tane alırsnanız 245 tl ye gelir.
![]()
Algida Usta Usulü Fıstık Cenneti 460 Ml - Migros
İçindekilerİçindekiler: Sade Dondurma (%76) [Su, şeker, süt kreması, yağsız süt tozu, süt proteini, pastörize yağlı keçi sütü**, yağsız süt, kıvam arttırıcılar (guar gam, selüloz .www.migros.com.tr
Kampanya kategori linki
Afiyet olsun.Algida Usta Usulü Fıstık Cenneti 460
MI 2 tane ekledim 157 tl yaptı, 1000ml de kaymaklı ekledim + 33tl kargo toplam 289 tl gayet iyi geldi bence. Paylaşım için teşekkürler hocam
Süresi bitti miAlıntıyı görüntüle
Bu üründen 2 tane alırsanız 125 tl oluyor.. Diğerleri 3 tane alırsnanız 245 tl ye gelir.
![]()
Algida Usta Usulü Fıstık Cenneti 460 Ml - Migros
İçindekilerİçindekiler: Sade Dondurma (%76) [Su, şeker, süt kreması, yağsız süt tozu, süt proteini, pastörize yağlı keçi sütü**, yağsız süt, kıvam arttırıcılar (guar gam, selüloz .www.migros.com.tr
Kampanya kategori linki
Evet bittti.Süresi bitti mi
Dün almayı unuttum bugün alacaktım...