11. ayda 18950 TL'ye tanıdığa 6 taksit almıştık solo veya ayrı almaktan daha ucuza geliyordu ürün her grup kişilerin kullanacağı ürün değil ev için fazla gelir iş yapanlar için iyi dewalt, aeg, stanley, einhell, makita, bosch,maktec, hyundai, kullanan birisi olarak söyleyebileceğim dewalt ürünler son derede kaliteli iş yapan ürünler. Dewalt ürünleri normal tüketiciler bilmediği zamanlarda bosch insanlara kömürlü cihaz satarken dewalt kaliteli dişli ve kömüşüz motor ile piyasada çok iyi fiyat vermeye başlamıştı. Sabit euro kampanyaları çok yaptılar malları tanıtmak için.
Maktec makitanın alt markası çoğunun bataryası sıkıntılı hatta 1 çift makita batarya alıp biladere hediye ettim cihazı hyundai Çin markalarından biraz kaliteli.
Evde ufak tefek işler yaparlar için stanley ve einhell fazlası ile yeterli piyasadaki çin malları ben şahsen tercih etmiyorum ama tork ihtiyacı olmayanlar için basit cihazları tercih edebilir.
Bir çok çevremdekileri dewalt ürünlere geçirdim, batarya kalitesi çok iyi yıllarca kullanabilirsiniz, einhell bataryaları ucuz oluyor fakat kullanim ömrü daha kısa 2 senede kapesitesi düşen bataryam oldu, dewalt cihazlarim varken aegde kampanya vardı yedek aldım şuan aeg set kullanıyorum 5 tane ürünü var bende tek bataryam kendi kendine kapasitesi düştü, dewalt cihazlarını 5 sene aralıksız kullandım haftada 3,4 gün hep kurulum montajda geçti hala bataryaları çok iyi durumda, ağır sanayide kullanmadığım için temiz baktım cihazlara
Ufak tefek işlerde kullanım için ucuz olarak einhellde 2 model var
TE-CD 18/50 Solo veya
TE-CD 18/40 Solo yanına da
4ah starter kit daha mantıklı tek batarya ile uzun süre kullanım olur