Vestel V note 1341 ince 13 inç tabletimsi dizüstü aldım 400 TL'ye :D

calışmadi hocam oyuzden bakıyorum
Disk hızı ölçme resmi attım, sen de disk hızı ölçülebilir, programı zaten biliyorsun :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bios kısıtlaması var 64 bit kurulmuyor araştirirsaniz gorebilirsiniz
Ben o cihaza da x64 kurmuştum :) Ama eskiden, şimdi o cihaz da bende yok, nasıl kurduğumu da hatırlamıyorum :)

bios kısıtlaması var 64 bit kurulmuyor araştirirsaniz gorebilirsiniz
Kuruluyor, uefi modunda ama :D Fakat sürücüleri bulman gerek bir de... Hatırladığım bunlar ...

Son düzenleme:
Disk hızı ölçme resmi attım, sen de disk hızı ölçülebilir, programı zaten biliyorsun :D

Ben o cihaza da x64 kurmuştum :) Ama eskiden, şimdi o cihaz da bende yok, nasıl kurduğumu da hatırlamıyorum :)

Kuruluyor, uefi modunda ama :D Fakat sürücüleri bulman gerek bir de... Hatırladığım bunlar ...
Ekran Alıntısı.webp

Ekran Alıntddısı.webp

Son olarak gömülü disk sağlığı :

Ekran Görüntüsü - 2026-02-22 06-55-53.webp

Gömülü disk olduğundan sadece sağlık verisi çıktı, diğer bilgiler çıkmadı :D Zaten en önemlisi sağlık olduğundan sıkıntı yok.

@the_vrboy aşağıdaki gpu benchmark programı 32 bit windowsda da çalışıyor:

2026-02-22_07-25.webp

Benim cihazın benchmark test sonucu:

Ekran Görüntüsü - 2026-02-22 07-21-41.webp

Hometech wi 101 tabletlerin biosu dahi değiştirilebiliniyor, ondan sonra da 64 bit her türlü işletim sistemi kurulabiliniyor, bu benden o dandik ve normalde hiç bir işe yaramayan cihazı kullanan kardeşlerime bir ipucu olsun :) Çözüm vardır ama arayıp bulmanız gerekir. Normalde ben hometech hiç bir cihazı almam, satmam veya başkasına hibe etmem fakat tekrardan edinirsem 64 bit win 10 veya başka bir 64 bit sistem kurabilirim belki... :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,031
Üyeler
190,681
Son üye
ktuila
Geri