Dikey kullanacaksan 24 al hep dikey kalacaksa yok arada çevirip çift kullanırım dersen masada yer varsa 27 27 yaparsan daha iyi olur dengeli görüntü olur bütçene göre pivot özelliği olan monitör var mı bilmiyorum en kötü 900 1.100e monitör kolu alırsınAna ekranım 27 inç 2. Monitörü alıcam kaç inç almalıyım dikey kullanıcam 27 büyük gelir mi? Bütçe 5-6 k
Hocam monitör standı alınca monitörü dik çözünürlük yapabiliyor muyuzDikey kullanacaksan 24 al hep dikey kalacaksa yok arada çevirip çift kullanırım dersen masada yer varsa 27 27 yaparsan daha iyi olur dengeli görüntü olur bütçene göre pivot özelliği olan monitör var mı bilmiyorum en kötü 900 1.100e monitör kolu alırsın
TeşekkürlerYapabiliyorsun tabi
Ana ekranımda north bayou f80 var 2. İçinde onu alıcam pivot gibi özelliklere gerek yok masam 2 metre baya bi boş alanım varDikey kullanacaksan 24 al hep dikey kalacaksa yok arada çevirip çift kullanırım dersen masada yer varsa 27 27 yaparsan daha iyi olur dengeli görüntü olur bütçene göre pivot özelliği olan monitör var mı bilmiyorum en kötü 900 1.100e monitör kolu alırsın
Ktc nin o modelini görmüştüm ama markayı çok bilmiyorum nasıl olduğu hakkında şüpheliyimKtc h25t7
@Tayfunns
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam monitör standı alınca monitörü dik çözünürlük yapabiliyor muyuz
Reis karqr verebilirsen bana da bir mesaj çak. Bende de odyysey g65b var ikinci ekran ariyorum kararsız kaldimgigabyte gs27FA iyi midir??