❌İndirim Bitti! 150 GR Tuğba Kuruyemiş Bol Antep Fıstıklı-Bol Bademli Lokum 80 TL

Emir Aydın

𝓒𝓲𝓰𝓾𝓵𝓲
Moderatör
En İyi Cevap
101
Reaksiyon skoru
32,714
Takip ettiğim bir ürün değil. Sadece biriken hepsiparalarım için ucuz bir ürün ararken rastladım. Akakçe üzerindeki fiyat geçmişine göre daha önce hiç bu fiyata inmemiş gözüküyor. Akakçe yakalayamamış ancak bu fiyata düştüğü olmuş ve forumda konusu açılmış. Ancak yine de birikmiş Hepsiparaları kullanmak için güzel bir ürün bence. Ürün yorumlarına bakılırsa yanında ufak tefek hediyeler de geliyormuş.

1771759589051.webp

1771759643790.webp

1771759895532.webp
852dbe8b-59f4-4dc9-a102-fb6419716c92.webp

Fotoğraftaki gibiyse o kadar güzel bir fiyatki bunu İstanbul Avrupa da yerken avuçluk parçası 400TL

9 adet aldım, 100 de indirim oldu 607 e geldi. Hediye niyetine dağıtmalik güzel oldu tşkler

Akakçe o fiyattayken indexleyememiş sanırım. Sık takip eden birisi varsa hep bu fiyata inip inmediğini yazabilir.
Önemli değil fiyatın düşüp düşmediği hb puanları kullanmak için iyi onun harici alınacak şey değil bizim burdaki kuruyemişçide 50tl

Antepfistigi ile badem in kg fiyatına bakıp oyle karar verin :D

Tekli alımda dahi herkese bu hediyeleri yolluyorlarsa çok iyi. Hepsiparaları saymazsam 25 TL'ye 150 gr lokum, 1 tane türk kahvesi, 1 tane balon, 1 tane defterimsi şey (takvim galiba). :kizginpeepo:

1771760814045.webp

Takip ettiğim bir ürün değil. Sadece biriken hepsiparalarım için ucuz bir ürün ararken rastladım. Akakçe üzerindeki fiyat geçmişine göre daha önce hiç bu fiyata inmemiş.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
bendede hepsipay bakiyesi vardı bir türlü kullanacak ucuz bir şey bulamıyordum 33 TL'ye bunu aldım yorumlar absürt bir şekilde çok iyi sağolun hocam

Tuğba kuruyemişten incir,hurma aldım çok iyi çıktı. Bunun da iyi çıkacağını düşünüyorum. Lokum her yerde var evet ama lezzeti aynı değil maalesef. Kaliteli bir lokumda öyle olacağını düşünüyorum bu fiyata iyi.

Geri