Hangi sırayla bilgisayarı yükselteyim ?

Reaksiyon skoru
0
Elimde ASUS B-450M K II, RYZEN 5 2600X, MSİ GTX 1660 VENTUS XS 6G OC ve Neo Forza DDR4 8x2 RAM, RAMPAGE 600W 80+ BRONZE PSU mevcut ve artık FPS olarak yeterli gelmiyor artık düşük ayarlarda hikayeli oyun oynamak istemiyorum ve FPS oyunlarına da gelen bazı güncellemelerden sonra sıkıntı olmaya başladı hangi sırayla yükselteyim ?

Elimde ASUS B-450M K II, RYZEN 5 2600X, MSİ GTX 1660 VENTUS XS 6G OC ve Neo Forza DDR4 8x2 RAM, RAMPAGE 600W 80+ BRONZE PSU mevcut ve artık FPS olarak yeterli gelmiyor artık düşük ayarlarda hikayeli oyun oynamak istemiyorum ve FPS oyunlarına da gelen bazı güncellemelerden sonra sıkıntı olmaya başladı hangi sırayla yükselteyim ?
kanka bütçen nedir ne istiyorsun bunlar önemli

Am4 ten devam etmekte kararlısın yani? Komple ya da tek tek satip am5 e gecsen daha iyiydi ama kararliysan önce cpu kanadinda 5600 öneririm üzmez. Sonra da ekran kartı temiz bir 3060 olabilir ama ikinci elde fiyatlar fena haberin olsun genis bir bakmak lazim. O psu ya da pek guvenemedim acikcasi...

senle nerdeyse aynı sistemim vardı, işlemciyi r5 5600, anakartı b550, psuyu 700w enermax, ekran kartını da sparkle intel arc b580 ürünlerine yükselttim. çatır çatır oynatıyor şimdi.
önce sırasıyla sağlam bi psu ve anakart al, s sonra işlemciyi değiştir. sonrasına piyasasına göre karar verirsin.

senle nerdeyse aynı sistemim vardı, işlemciyi r5 5600, anakartı b550, psuyu 700w enermax, ekran kartını da sparkle intel arc b580 ürünlerine yükselttim. çatır çatır oynatıyor şimdi.
önce sırasıyla sağlam bi psu ve anakart al, s sonra işlemciyi değiştir. sonrasına piyasasına göre karar verirsin.
B580 nasıl aga memnun musun?

R5 5600 rx 6700xt bi sisteme dönülebilir

B580 nasıl aga memnun musun?
Valla hocam çatır çatır oynatıyor tüm güncel oyunları. Driver sıkıntısı da yok. Forumlarda şikayetçi olanlara bakarsan da hep 1 sene önceki şikayetlerdir zaten. Kartı 2 haftadır kullanıyorum aşırı memnunum. Bende 3 fanlı modeli var yemin ediyorum 1 kere 55 derecenin üstüne çıktığınj görmedim, bunlara ek olarak aşırı sessiz çalışması da cabası.
Zaten fanları çoğu zaman çalışmıyor bile, özellikle baktım. Çalışınca da aşırı sessizler. Özel bi fana sahipmiş zaten. Ben sparkle b580 titan oc modelini şiddetle öneririm herkese.

ekran kartını en kötü 6600 xt falan yap sonrada ddr5 e geç bütçe yoksa o kadar 5700x falan al bide ramleri 32 yap
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Her donanım için max 10k knk bütçe acelem yok sırayla gitmeyi düşünüyorum
tam bütçe söylersen her parçaya 10k garip oldu toplam bişey söyle ona göre diyelim

Geri