Köfteci Yusuf ikramlar sınırsız mı?

codzei

80+
Reaksiyon skoru
62
İftara köfteci yusufa gitsek büyük ramazan menülerinden alsak yanında ki patates, içli köfte gibi şeyleri sınırsız söyleyebiliyor muyuz veya en azından 2-3 kez daha söyleybiliyor muyuz?
Sosyal medyada bu tarz videolar gördüm ve menüde bunlar ikram diye geçiyor;
"SALATA ve EZME (İKRAM) 1 İÇLİ KÖFTE AZ PATATES AZ YOĞURT"

İftara köfteci yusufa gitsek büyük ramazan menülerinden alsak yanında ki patates, içli köfte gibi şeyleri sınırsız söyleyebiliyor muyuz veya en azından 2-3 kez daha söyleybiliyor muyuz?
hocam onlar sadece 1 kere geliyor,iftar menüsü zaten baya çok,doyuyosun zaten.

hocam onlar sadece 1 kere geliyor,iftar menüsü zaten baya çok,doyuyosun zaten.
Tek kişi doyurur hocam da öğrenci olarak kişi başı 600 fazla gelir. Ortak alıp ekstra çorba düşünüyorduk ikramlardan biraz daha fazla alabilseydik.

Salata ve ezme ikram, zaten herhangi bir şey alırsan yanında getiriyorlar bitince tekrar istenmesini de sorun etmezler diye düşünüyorum ama patates falan ikram değil menüye dahil şeyler bitince istersen parasıyla yenisini söylersin.

Salata ve ezme ikram, zaten herhangi bir şey alırsan yanında getiriyorlar bitince tekrar istenmesini de sorun etmezler diye düşünüyorum ama patates falan ikram değil menüye dahil şeyler bitince istersen parasıyla yenisini söylersin.
Yanlarında lavaş pide geliyormu menülerin? Ona göre 2 kişi için yeterli olur mu diye merak ediyorum.

Yanlarında lavaş pide geliyormu menülerin? Ona göre 2 kişi için yeterli olur mu diye merak ediyorum.
kızarmış ekmek geliyor çay var ezme var salata var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

pide vardır belki ramazana özel

Kızarmış ekmek geliyor normalde ama ramazana özel pide geliyor olabilir. Tek porsiyon menüyle 2 kişi doymaz bence. Amaç doymaksa ekmek arası menülere bakın en F/P onlar oluyor.

gitmişken ekmek kadayıfı da gömün derim

Geri