❌İndirim Bitti! Sıfır Orijinal SAMSUNG 4TB 990 PRO Heatsink - 20.3k ₺ - Garantili - Kutusuz

Kutusuz nasıl oluyor bu arada? Tray gibi mi yolluyorlar? Garantisini veriyorlar mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kutusuz mu geldi hocam nasıl geldi size?

Kutusuz ve bolca pıtpıta sarılı şekilde geldi. Soğutuculu olduğu için korunaklı ve sağlam oluyor zaten. Faturası kesilmiş sıfır ürün olarak geliyor. Samsung magician yazılımıyla da kontrol ettim. Orijinalliğini doğruladı. Ayrıca 3 tb üzeri veri yazdım. Sorunsuz sıkıntısız aktardı. Yazma / okuma değerlerini de test ettim. Yapmadığım şey kalmadı sanırım. 1 haftadır da kullanıyorum :)

Çektim ben de 1 tane gelince nasıl test yaparım bilmiyorum takabileceğim pc yok çünkü ama mutlaka bir bilgisayar bulup denerim :D

Kutusuz ve bolca pıtpıta sarılı şekilde geldi. Soğutuculu olduğu için korunaklı ve sağlam oluyor zaten. Faturası kesilmiş sıfır ürün olarak geliyor. Samsung magician yazılımıyla da kontrol ettim. Orijinalliğini doğruladı. Ayrıca 3 tb üzeri veri yazdım. Sorunsuz sıkıntısız aktardı. Yazma / okuma değerlerini de test ettim. Yapmadığım şey kalmadı sanırım. 1 haftadır da kullanıyorum :)
Hocam peki hiç veri yazılmış mı kullanılmış mı samsung uygulamasında gösteriyor mu?

Kutusuz nasıl oluyor bu arada? Tray gibi mi yolluyorlar? Garantisini veriyorlar mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kutusuz mu geldi hocam nasıl geldi size?
valla bana verdiği yanıt bu

1771851783346.webp

aldım teşekkürler elimde kingston kc3000 2tb vardı amazondan 9300e almıştım isteyen dm atabilir yoksa iade edeceğim birinin işi görülsün aldığım fiyata vereceğim

İndirimle 17600 den çektim 1 tane. Umarım sıkıntısız gelir.

Bende ki şans ta bu kadar olur ya. Tekrar stok gelir bu sefer kart bilgileri yok hala beklemede görünüyor kart başvurusu. Bir heves ettik kursağımızda kaldı yeminle. Başka bankadan başvursaydım şimdiye tanımlamışlardı. Halkbank yavaş bu işlerde.

Yok arkadaş ya şimdide fiyata artmış. Yahu ne şanssız adamım ben ya.

Son düzenleme:
Ben de satıcıya sordum soğutuculu model gönderilecekmiş harika o zaman.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,443
Üyeler
190,749
Son üye
akameronin
Geri