stok görünüp adres hatası veriyorsa sanal kartla almış birisi ve ödemesini yapmamıştır. amazon 24 saat süre veriyor satınalmayı tamamlamak için.Ama ürün sepette görünüyor hocam
stok görünüp adres hatası veriyorsa sanal kartla almış birisi ve ödemesini yapmamıştır. amazon 24 saat süre veriyor satınalmayı tamamlamak için.Ama ürün sepette görünüyor hocam
Gurme bilgi teşekkür ederim.stok görünüp adres hatası veriyorsa sanal kartla almış birisi ve ödemesini yapmamıştır. amazon 24 saat süre veriyor satınalmayı tamamlamak için.
bu durum yanlızca düşük fiyatli ürünlerde gecerli artık yüksek fiyatlı ürünlerde 24 saat dolmadan satış iptal edildi ve sizde ücret tahsil edilemedi diyerek stok geri düşüyor bunu pahalı ve ucuz 2 farklı üründe test edebilirsinGurme bilgi teşekkür ederim.
Ne zaman değişti bu durum hocam, 2 hafta önce 50 55k civarı bi sipariş geçtim o şekilde iptal edilmediydibu durum yanlızca düşük fiyatli ürünlerde gecerli artık yüksek fiyatlı ürünlerde 24 saat dolmadan satış iptal edildi ve sizde ücret tahsil edilemedi diyerek stok geri düşüyor bunu pahalı ve ucuz 2 farklı üründe test edebilirsin
bende bu arada yaşadım sonra test etmek ıcın traş bıcagım aldım 24 saat kaldı ama yüksek bütceli olan ürün iade edildi net bir tarih veremem hocamNe zaman değişti bu durum hocam, 2 hafta önce 50 55k civarı bi sipariş geçtim o şekilde iptal edilmediydi
yüzde 10 da vardıAlıntıyı görüntüle
fena fiyattı ama kozmetik hasarlı
2 dakika da gitmişyüzde 10 da vardı
14 geçe gördüm bitikti, botçular görevde yaAlıntıyı görüntüle
fena fiyattı ama kozmetik hasarlı
Ürünü başka biri almış böyle diyorsa hocam.Şunu alayım dedim adrese gönderilemiyor diyor. Daha önce kablolusunu aldığım için mi acaba..
Alıntıyı görüntüle
İhtiyacı olan değerlendirebilir 2k 27 165hz 5bin tlGAMEON GOAE27QHD165IPS Pro 27" QHD, 165Hz, MPRT 0.5ms, PS5 Destekli, Hızlı IPS Siyah Oyuncu Monitörü : Amazon.com.tr: Bilgisayar
GAMEON GOAE27QHD165IPS Pro 27" QHD, 165Hz, MPRT 0.5ms, PS5 Destekli, Hızlı IPS Siyah Oyuncu Monitörü : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Bunun sebebi konu sahibinin buraya konuyu açıp herkesi ayıtktırması oldu maalesef…14 geçe gördüm bitikti, botçular görevde ya