PC`Yİ KAPATTIĞIM DA BAZEN KULAKLIK RGB KAPANMIYOR

Reaksiyon skoru
89
PC kapalı olsa da Kulaklık RGB açık kalıyor ve çok nadir Mouse veya Klavye RGB de açık kalıyor ufak tefek araştırma yapsam da çözemedim nasıl çözebilirim

PC kapalı olsa da Kulaklık RGB açık kalıyor ve çok nadir Mouse veya Klavye RGB de açık kalıyor ufak tefek araştırma yapsam da çözemedim nasıl çözebilirim
Güç kaynağından şalteri kapatmak kesin çözüm olur. Senelerdir böyle yapıyorum ben. Ha bir de biostan da ayar yapılabiliyor ama kesin çözer diyemeyiz. 🤷‍♂️

asus anakartlar için konuşayım bios'ta erp ready diye bir ayar var onu Enabled S4+S5 di sanırım o ayara getirince pc kapanınca usb portlarını da kapatıyor ama mesela klavyenin ışığını azda kullanıyorsan her pc'yi açtığında ayarlaman gerekicek çünkü resetliyor doğal olarak

Güç kaynağından şalteri kapatarak kesin çözüm olur. Biostan da ayar yapılabiliyor ama kesin çözer diyemeyiz. 🤷‍♂️
Bios ayarlarına birkaç sefet girdim hocam ayıptır söylemesi g*tüm yemediği için kurcalamadım pek dolayısıyla çözemedim Direk güç kaynağını kapatsam tamam her şey kapanır ama kesin ayarlama yapılması mümkün değil mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

asus anakartlar için konuşayım bios'ta erp ready diye bir ayar var onu Enabled S4+S5 di sanırım o ayara getirince pc kapanınca usb portlarını da kapatıyor ama mesela klavyenin ışığını azda kullanıyorsan her pc'yi açtığında ayarlaman gerekicek çünkü resetliyor doğal olarak
Anakart Asus hocam sabah deneyeceğim adım adım kafama takılan nokta olursa söyleyeceğim garip olan bazen kulaklık RGB açık diğerleri kapalı bazen de KLAVYE MOUSE açık ama kulaklık RGB kapalı oluyor çok garip
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bios power kısmında erp diye bir ayar var enabled yap
teşekkürler hocam deneyeceğim

Anakart Asus hocam sabah deneyeceğim adım adım kafama takılan nokta olursa söyleyeceğim garip olan bazen kulaklık RGB açık diğerleri kapalı bazen de KLAVYE MOUSE açık ama kulaklık RGB kapalı oluyor çok garip
bende de oluyordu elektrik gidip gelince klavyenin ışığı açılıyordu o ayar çözdü

bende de oluyordu elektrik gidip gelince klavyenin ışığı açılıyordu o ayar çözdü
Ya hocam konu dışı da bede ASUS ROG DELTA 2 var yeni güncelleme geldi mikrofon bok gibi cidden tüm ses ayarlarım gitti mikrofon dan sesim karşı tarafa hep kötü gidiyo bunu bi türlü çözemedim ses ayarları da sıfırlandığı için doğru oranı bir türlü tutturamadım

Ya hocam konu dışı da bede ASUS ROG DELTA 2 var yeni güncelleme geldi mikrofon bok gibi cidden tüm ses ayarlarım gitti mikrofon dan sesim karşı tarafa hep kötü gidiyo bunu bi türlü çözemedim ses ayarları da sıfırlandığı için doğru oranı bir türlü tutturamadım
hocam kulaklıktan anlamıyorum pek

Ben kendimi bildim bileli prizde elektronik ürün bırakmıyorum. Hem sağlık hem güvenik açısında tavsiye ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,361
Üyeler
190,739
Son üye
ugurturkcan
Geri