Ekran kartı şimdiden alınır mı

dynxphia

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
50000
Merhaba ben sistem olarak 9060 xt 16 gb ve 7500x3d li bir sistem düşünüyorum genellikle rust oynamayı düşünüyorum sistemde amma velakin sistemi bir 4 5 ay sonra alıcam ama ekran kartı fiyatları zamlanacak diye korkuyorum hem 16 gb ekran kartı üretilmiyecekmiş hemde yapay zeka mevuzsu var bu ekran kartının o vakite kadar zamlanma olasılığı sizce varmıdır ekran kartını şimdiden alıp bekletiyim mi yoksa şimdiden alıyım mı

Zamlanır hatta stok sorunu bile olabilir, haberler bu yönde ama ters köşe olma ihtimaliz var o da %000.01 fln. Önceden alınır

Zamlanır hatta stok sorunu bile olabilir, haberler bu yönde ama ters köşe olma ihtimaliz var o da %000.01 fln. Önceden alınır
Teşekkür ederim hocam şuanda almak çok mantıklı dediğin gibi ters köşe olmak çok zor gibi geliyor bana ama kararsız kaldım bi

000.01 mi :D open ai ın aldığı yatırım yanında geliri karınca gibi, yapay zekanın yok olmasa bile .com balonu gibi patlaması çok olası

kardeşim rust oynayacksan o rami 32 gb yapman şart.

Rust için sistem toplamayın... 100K verseniz de tatmin olmazsınız.

Rust için sistem toplamayın... 100K verseniz de tatmin olmazsınız.
Hocam valla çok haklısınız olduğu kadar artık 9060xt 7500x3d 32 gb min 40 cl DDR 5 ram almayı düşünüyorum sistemle 1080 p de tatmin eder gibi

Hocam valla çok haklısınız olduğu kadar artık 9060xt 7500x3d 32 gb min 40 cl DDR 5 ram almayı düşünüyorum sistemle 1080 p de tatmin eder gibi
Oyun çöp dostum... İstersen 9800x3d tak frametime rahatlatamıyorsun. FPS dropların önüne geçmemin bir yolu yok, çözünürlük fark etmiyor. Bir arkadaşım 9800x3d+4090+64GB sistem dizi, oyun bana mısın demiyor. O yüzden hiçbir beklentiye girmeden önceliğini belirle ona göre sistem topla.

Geri