Geçen gün 3MT bir DP kablosu aldım ne alakası var dersenız olay tam olarak su sekıl yasandı DP kablosu bozuktu degıstırdım sonra ve DP kablosunu taktım calısmadı sonra amac denemek olsun diye DP kablosunun monıtoru baglı olanı ekran kartına ekran kartına baglı olanı da monıtore taktım yanı tam tersını falan yaptım oyle cıkart tak denerken ekran gelmedıgı ıcın de tustan bilgisayarı 2 3 defa kapatmısımdır sonra bır kez actıgımda RGB donen fanlar durmus sekılde ıdı anımasyon gecıslerı yok RGB gecıs anımasyonunda donmustu sonra kabloyu degıstırdım ve mucizevi şekilde o kablo da bozuk cıktı ya da DP sürümü monitörüm ekran kartıma uymadı sanırım sonra bu olaydan 1 2 gun sonra ara sıra bilgisayarı actıgımda RGB fanlar gelmedı ama yenıden baslattıgımda gelıyor mesela şu an yok RGB tusuna da basınca hiçbir şey olmuyor ama korkutucu bir şey benım ıcın neden bazen yanıp da bazen yanmıyor? PSU Gamepower 550W 80 Plus Bronze sızce bundan kaynaklı sorunlar olur mu açıkçası şu an degıstırme dururum olmasa da bu RGB olayı aklımda cok suphe bıraktı.