ben bu monitörü alırken hiç kimse bana hem 2k hem 240hz aynı anda olmuyo demedi teşekkür ederimhemen inceliyorum bekleyin biraz
Post automatically merged:
öyle bir şey söz konusu değil sitesinde 2k da 240 hz verdiği o.c ile 260 e çıktığı yazılıyor.sanırım dp kablosunda sorun var. büyük ihtimal 2k 240 hz desteklemiyordur.
Satın al: Evnia Evnia Fast IPS Gaming monitor Quad HD oyun monitörü 27M2N3501PA/00 Quad HD oyun monitörü
Oyun ufkunuzu genişletinwww.philips.com.tr
Philips Evnia 27M2N3501PA
![]()
Kontrast oranı ve Parlaklık
Maksimum parlaklığı 400nit ile oldukça yüksek, minimum parlaklığı 69nit ile fena değil. Kontrast oranı 1150:1 ile IPS ortalamasından biraz daha iyi.
![]()
Renk gamutu
Renk gamutu %94 DCI-P3, %91 Adobe RGB, %70 Rec 2020 ve %100SRGB coverage ile oldukça iyi.
![]()
Renk doğruluğu
Renk doğruluğu falan şans işi ama bu konuda biraz değineceğiz. Ortalama beyaz dengesi 1.01 dE ile gayet iyi çıkmış. Renk sıcaklığı...
- Tayfunns
- Cevaplar: 19
- Forum: Kullanıcı İncelemeleri ve Rehberleri
hocam ben aldım gayet 2k 260 hz kullanıyorumben bu monitörü alırken hiç kimse bana hem 2k hem 240hz aynı anda olmuyo demedi teşekkür ederim
sanırım sizlik bir sorun varDün Philips Evnia 27M2N3501PA modelini satın aldım. Satın alırken kimse bana 240Hz’e aldığımda çözünürlüğün 1080p’ye düştüğünü (normalde 2K bir monitör) söylemedi. Bu kronik bir sorun mu yoksa bütün 2K monitörlerde olan bir sorun mu?
Kullandığın kablo ne ?ben bu monitörü alırken hiç kimse bana hem 2k hem 240hz aynı anda olmuyo demedi teşekkür ederim