Uyku modunda 30-40dk kalırsa fan açıyor ve uyanmıyor

met159

80+
Reaksiyon skoru
1
Her uyku moduna girdiğinde yapmıyor uyku modunda bi süre kaldıktan sonra 30-40dk sonra fan açıyor fanı açtıysa uyandıramıyorum fanı açmadıysa tıklama yaptığımda uyanabiliyor
Ama bunun dışında sadece 1 kez bilgisayarı kapattığımda direkt fanları açıp uyku modundaymış gibi yaptı ben kapanır sandım ama 3 saat sonra geldiğimde hâlâ aynı şekilde siyah ekranda ve fan sesi vardı bu neden kaynaklanıyor
Bilgisayarım gamegaraj x7t-5070 geçen hafta satın aldım

Her uyku moduna girdiğinde yapmıyor uyku modunda bi süre kaldıktan sonra 30-40dk sonra fan açıyor fanı açtıysa uyandıramıyorum fanı açmadıysa tıklama yaptığımda uyanabiliyor
Ama bunun dışında sadece 1 kez bilgisayarı kapattığımda direkt fanları açıp uyku modundaymış gibi yaptı ben kapanır sandım ama 3 saat sonra geldiğimde hâlâ aynı şekilde siyah ekranda ve fan sesi vardı bu neden kaynaklanıyor
Bilgisayarım gamegaraj x7t-5070 geçen hafta satın aldım
Derin uykuya geçmediği için olabilir mi?

Uyku moduna giriyor ekran kapanıyor bir süre yaklaşık 30-40dk uyku modunda kaldığında uyanmıyor ve fan çalıştırıyor
"aynı şekilde siyah ekranda" yazmışsın bu uyumuyor demek dostum

Bende benzeri bir şey oluyordu sıkıntı ramlerdeydi ama tam hatırlamıyorum expo kapatınca mı ne çözülmüştü.

Geri