çerezza kokteyl 33tlye geliyor
ruffles ketçaplı 125gr 39tlye geliyor
2litrelik liptonlar 50tlye geliyor
aynısından alma zorunluluğu olmasa keşkeCipslerden 1+1+1 yada 2+1 almak istiyorum ama ne seçsem "Gerekenminimum miktar: 2" diyor deli etti.
adamsınBoykot.
Hayır diyetteyim beni kandıramazsın.çerezza kokteyl 33tlye geliyor
Mesajıma gülen yaratıklara acıyorum. İnsanlık iğrenç bi noktada. Yahudilerden daha cani olanlar dini bir sebebi bile olmaksızın sırf nefret sahibi olduğundan bu durumu destekleyenlerdir. Neyse...adamsın
dene bakayım patlarsa iade ederler muhtemelenBu cipsler parçalanmadan geliyor mu ya?
ben mısır gevreği söylemiştim 1 tanesinde delik vardı ulaştım dedim kargoda mı patladı yoksa depoda da patlak mıydı bilmediğim için ulaşıyorum kargoda patladığı kesin olsa sorun etmezdim ama ne zaman patladığı belli değil bununla ilgili ne yapabilirsiniz falan dedim iade ettiler parayi veya yeniden kargolayalim dedilerBu cipsler parçalanmadan geliyor mu ya?
KatılıyorumBoykot.
Kutuda gönderiyorlar bir şey olmaz.dene bakayım patlarsa iade ederler muhtemelen
Bu cipsler parçalanmadan geliyor mu ya?
Amazon candır. Kulaklık almıştım, kargoda kayboldu. Anında yenisini gönderdiler. Toplam süreç 3 gün. Zaten 2 günü kargo teslim için şirket bekleniyorls geçti. Sonra teslim edilemedi diye sistemde göründü.ben mısır gevreği söylemiştim 1 tanesinde delik vardı ulaştım dedim kargoda mı patladı yoksa depoda da patlak mıydı bilmediğim için ulaşıyorum kargoda patladığı kesin olsa sorun etmezdim ama ne zaman patladığı belli değil bununla ilgili ne yapabilirsiniz falan dedim iade ettiler parayi veya yeniden kargolayalim dediler