🔥İndirim Amazonda Pepsico ürünlerinde 3 al 2 öde

Cipslerden 1+1+1 yada 2+1 almak istiyorum ama ne seçsem "Gerekenminimum miktar: 2" diyor deli etti.

Bu cipsler parçalanmadan geliyor mu ya?

Bu cipsler parçalanmadan geliyor mu ya?
ben mısır gevreği söylemiştim 1 tanesinde delik vardı ulaştım dedim kargoda mı patladı yoksa depoda da patlak mıydı bilmediğim için ulaşıyorum kargoda patladığı kesin olsa sorun etmezdim ama ne zaman patladığı belli değil bununla ilgili ne yapabilirsiniz falan dedim iade ettiler parayi veya yeniden kargolayalim dediler

ben mısır gevreği söylemiştim 1 tanesinde delik vardı ulaştım dedim kargoda mı patladı yoksa depoda da patlak mıydı bilmediğim için ulaşıyorum kargoda patladığı kesin olsa sorun etmezdim ama ne zaman patladığı belli değil bununla ilgili ne yapabilirsiniz falan dedim iade ettiler parayi veya yeniden kargolayalim dediler
Amazon candır. Kulaklık almıştım, kargoda kayboldu. Anında yenisini gönderdiler. Toplam süreç 3 gün. Zaten 2 günü kargo teslim için şirket bekleniyorls geçti. Sonra teslim edilemedi diye sistemde göründü.
Benzeri trendyol'da oldu, kargo şirketine yazdılar, adamlar 1 haftada dönüş yapacağım dedi, sonra para iadesi kararı alındı, mail gelecek dendi, 3 gün sonra para kartınıza iade edildi maili geldi, bankaya da 3 iş günü sürdü iade yansıması. Toplam süreç neredeyse 2 hafta.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,463
Üyeler
189,270
Son üye
Bayra.m
Geri