🔥İndirim Yemeksepeti 2x Popeyes XL + 2x 1L İçecek + Algida Boom Kutu 275 TL

Orange flag yok sanırım şu an nasıl sipariş veriyorsunuz arkadaşlar? Hangi menüyü söylüyorsunuz?
420 liraya maxi xl + 80 liraya 2'li kanat + 20 getirme ücretiyle 520 olmuştu. 500/250 kodla 270ye gelmişti. Keşke kanatlar da gelseydi ama gelmedi. İadesini aldım 190 liraya eve gelmiş oldu baya iyi.
Bu arada popchicken, xl sandvicten daha iyi bence. Xl'ye artık popchickenla ayni hacimde tavuk koyuyolar daha ince oluyor kuru oluyor yemesi baya zor ve buna sadece turşu koyuyorlar. Popchickendaki tavuk daha sulu ve yesilligi falan oluyor daha lezzeli daha kolay yeniyor 🤓. Getirdeki 270 liralik ikili sandvicli menu efsaneydi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hala geçerli mi ona göre iftara sipariş vereceğim
Geçerli de tek kullanımlık hakkı varmış :( burgerda coca cola fırsatı menüsü fena değil

Kampanya bitmiş galiba

MC donalds da 2 köfte burger 2 tavuk olan menü kola ve patates ile 200tl ye geliyor.

ben sipariş etmiştim dondurma gelmedi desteğe yazdım robot iade edilecek dedi ama 9 gündür gelmedi ücret iyzico ile ödemiştim müşteri temsilcisine de ulaşamıyorum hiçbir şekilde

ben sipariş etmiştim dondurma gelmedi desteğe yazdım robot iade edilecek dedi ama 9 gündür gelmedi ücret iyzico ile ödemiştim müşteri temsilcisine de ulaşamıyorum hiçbir şekilde
Kredi kartına anında yansır da iyzico vs. uzun sürebiliyor. Arayın en iyisi hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,364
Üyeler
190,739
Son üye
ugurturkcan
Geri