PC Açılıyor Ama Hiçbir Uygulamaya Girmiyor

Smiluq

80+
Reaksiyon skoru
20
Merhaba arkadaşlar dün bios güncellemesi yapıp chipset driverları güncelledikten sonra sistemi yeniden başlatmamı istedi yeniden başlattıktan sonra ekran geliyor fare hareket ediyor fakat hiçbir uygulama açılmıyor görev yöneticisi vs. hiçbir şey açılmıyor kasadaki güç düğmesinden kapattıktan sonra sistem tam açılırken ctrl shift esc basınca görev yöneticisi açılıyor görev yöneticisi arkada açıkken uygulamalara girebiliyorum fakat kapatınca yine hiçbir şey açılmıyor bugün format atıp öyle denedim yine düzelmedi bios ayarlarını defaulta çektim fTPM kaptıp denedim sonuç hala aynı. Yardımcı olursanız çok sevinirim

Merhaba arkadaşlar dün bios güncellemesi yapıp chipset driverları güncelledikten sonra sistemi yeniden başlatmamı istedi yeniden başlattıktan sonra ekran geliyor fare hareket ediyor fakat hiçbir uygulama açılmıyor görev yöneticisi vs. hiçbir şey açılmıyor kasadaki güç düğmesinden kapattıktan sonra sistem tam açılırken ctrl shift esc basınca görev yöneticisi açılıyor görev yöneticisi arkada açıkken uygulamalara girebiliyorum fakat kapatınca yine hiçbir şey açılmıyor bugün format atıp öyle denedim yine düzelmedi bios ayarlarını defaulta çektim fTPM kaptıp denedim sonuç hala aynı. Yardımcı olursanız çok sevinirim
windows bozulmuş olabilir cmdyi açabiliyorsan yönetici çalıştır ve windows dosya doğrulamasını yap

sfc /scannow

DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth

ayarlar<<<sistem <<<<<kurtarma sorunları windows update kullanarak düzelt

Uygulama yöneticisine gir explorer.exe'yi bul yeniden başlat de geçmiş olsun.

Şimdi yaptım hocam hala sorun aynı maalesef
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu seçenek şuan kullanılamıyor diyor ona da
o zaman format atman gerekecek

sorun olunca format attım temiz kurulum yaptım hala aynı
Hocam sorun büyük bios güncellemesini geri almanız gerekebilir ayrıca başka bir hdd ssd yani windows kurabilecek bir sürücünüz varsa kurup tekrar deneyebilirmisiniz çünkü sorun devam ederse demekki kesin olarak biostan kaynaklı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,198,633
Üyeler
190,412
Son üye
ostamno
Geri