Çözüldü✓ Razer barracuda x mobil için sizce nasıl bu ürünün yerine ne olabilir sizce

Worz

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
5
Merhaba telefona type c dongle’lı ve kablosuz bağlantı ile uyumlu diye razer barracuda x (2022) modelini seçmiştim. Hem gündelik hayatta hem oyun için kullanıcağım. Öneri için bakmadığım site kalmadı ve belli belirsiz öneriler var bu ürün için. En fazla çıkabileceğim rakam 4 4.5k civarı bu ürün hakkında görüşleriniz nelerdir veya bunun yerine alabileceğim telefona uyumlu hem type c dongle’lı hemde kablosuz bağlantılı, hem gündelik hayatta hemde oyun için önerebileceğiniz bir ürün varmı şimdiden teşekkür ederim

Merhaba telefona type c dongle’lı ve kablosuz bağlantı ile uyumlu diye razer barracuda x (2022) modelini seçmiştim. Hem gündelik hayatta hem oyun için kullanıcağım. Öneri için bakmadığım site kalmadı ve belli belirsiz öneriler var bu ürün için. En fazla çıkabileceğim rakam 4 4.5k civarı bu ürün hakkında görüşleriniz nelerdir veya bunun yerine alabileceğim telefona uyumlu hem type c dongle’lı hemde kablosuz bağlantılı, hem gündelik hayatta hemde oyun için önerebileceğiniz bir ürün varmı şimdiden teşekkür ederim
Ben pcde kullanıyorum gayet memnunum

• Beğen
Reaksiyonlar: Worz
v2 hyperspeed kullanıyorum telefonda da çok iyi buda iyidir

• Beğen
https://www.amazon.com.tr/dp/B09X5G16ZM?tag=akakcetr-21&linkCode=ogi&th=1 yeni modeli B5.2 de var hem şuanda aktif olarak nerdeyse 1 senedir kullanıyorum telefonda menunum sporda kullanıyorum ergonomik açıdan belirli bir şekilde kafayı eyince kulaklık kafadan kayıyor buna engel olamadım onun dışında telefonda uygulaması ile çok iyi bilgisayarda sesleri gayet net ve kaliteli 7.1 gayet menunum şarjı baya uzun gidiyor rgb yok diye

• Beğen
Ben pcde kullanıyorum gayet memnunum
Çoğu kişi bağlantı kopma sol kulaklıktan cızırtı gibi bir sürü kötü yorum yapmışlar çok kararsız kaldım o yüzden herhangi bir sorun yaşadınız mı 3-5 saat kullanımda terleme gii sorunlar varmı veya beğenmediğiniz herhangi bir kronik sorun gibi bir şey varmı paylaşabilir misiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

https://www.amazon.com.tr/dp/B09X5G16ZM?tag=akakcetr-21&linkCode=ogi&th=1 yeni modeli B5.2 de var hem şuanda aktif olarak nerdeyse 1 senedir kullanıyorum telefonda menunum sporda kullanıyorum ergonomik açıdan belirli bir şekilde kafayı eyince kulaklık kafadan kayıyor buna engel olamadım onun dışında telefonda uygulaması ile çok iyi bilgisayarda sesleri gayet net ve kaliteli 7.1 gayet menunum şarjı baya uzun gidiyor rgb yok diye
Amazon dışında başka sitede varmı daha önce amozon gibi yerlerden hiç alışveriş yapmadım bi de 2022 modelle aynı kulaklıkmı yoksa farklı mı bi de memnun olmadığınız özellikleri varmı veya kronik olan sorunlarıyla karşılaştınızmı

Çoğu kişi bağlantı kopma sol kulaklıktan cızırtı gibi bir sürü kötü yorum yapmışlar çok kararsız kaldım o yüzden herhangi bir sorun yaşadınız mı 3-5 saat kullanımda terleme gii sorunlar varmı veya beğenmediğiniz herhangi bir kronik sorun gibi bir şey varmı paylaşabilir misiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Amazon dışında başka sitede varmı daha önce amozon gibi yerlerden hiç alışveriş yapmadım bi de 2022 modelle aynı kulaklıkmı yoksa farklı mı
amazon linkindeki bluetooth özeliğide var yani sanırım 2023 modeli oluyor 2022 bluetooth yok diye biliyorum yani daha güncel benim kullandığım model

amazon linkindeki bluetooth özeliğide var yani sanırım 2023 modeli oluyor 2022 bluetooth yok diye biliyorum yani daha güncel benim kullandığım model
tybc Donglela telefona bağlanıyomu bir sorunu varmı bir de amzonda alışveriş nasıl işliyor rica etsem anlatabilir misiniz ne kadar sürede gelir ekstra bi yere ödeme yapmama gerek varmı

Amazondqki ürünün açıklamasında 2022 yazıyor sanırım bu benim yazdığımla aynı ürün hocam baya ayrıntılı bakınca tüm özellikleri aynı

2 versiyonunu da kullandım vereceğim maks 3k dır.Cloud 3 wireless bakabilirsiniz indirimde veya amazon depoya düşüyor.(outlette olabilir)

2 versiyonunu da kullandım vereceğim maks 3k dır.Cloud 3 wireless bakabilirsiniz indirimde veya amazon depoya düşüyor.(outlette olabilir)
Kulaklığı doğru mu arattım bilmiyorum ama bu ürün 6-7k arası minimum 6 k o fiyatlara çıkamıyorum max 4.5kya çıkabiliyorum

hocam 2021 ve 2022 kullandim bence gayet iyi hala aktif kullanmaktayim 2021 telefona sadece dongle ile baglanirken 2022 de bluetooth mevcut

bence kulakligin tek sikintisi kasasi cok saglam degil ayarlama yerlerindeki plastik catlayabiliyor benimki 3. senesinde benim hatamla catladi

• Beğen
hocam 2021 ve 2022 kullandim bence gayet iyi hala aktif kullanmaktayim 2021 telefona sadece dongle ile baglanirken 2022 de bluetooth mevcut

bence kulakligin tek sikintisi kasasi cok saglam degil ayarlama yerlerindeki plastik catlayabiliyor benimki 3. senesinde benim hataml

bence kulakligin tek sikintisi kasasi cok saglam degil ayarlama yerlerindeki plastik catlayabiliyor benimki 3. senesinde benim hatamla catladi
çok sağol yorumun için kötü yorum çok vardı sadece kullanmayan herkes kötülüyor kullsnıcısndan dinlemek gayet iyi geldi çünkü fikrim değişecekti ucundan döndüm çok teşekkür ederim güzel yardımcı olduğunuz için

1 senedir barracuda x kullanıyorum bazen bağlanmıyor dongle'ı 4-5 kez tak çıkar yapıyorum, sesi fulleyince soldan daha az ses geliyor biraz kısınca cızırtı yapıyor. Arkadaşımda da aynı kulaklık ve aynı sorunlar var ne yazık ki. Müzik için tarafsız olarak 7/10 veririm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,463
Üyeler
189,270
Son üye
Bayra.m
Geri