🔥İndirim KTC H25T7 200 Hz 24.5" IPS Monitör 3.799TL

2. monitörümün çerçevesi çok kalın sırf onun için buna geçsem mi ki çok kullanmıyorum ama görsel olarak rahatsız ediyor

bi bakayım eskisi kaça okutulur muş
Monitör piyasası garip baya ben 1024 e bilmem kaç monitörü 2 ye istemişti adam vermiştim mesela ama siz 3k ya da verebilirsiniz 4k ya da çok dengesiz alıcının algıya bağlı

Arkadaşıma aldık yazın, ölü piksel vb sorunu yoktu, özellikleri ve panel kalitesi fiyatına göre oldukça iyi.
İki zayıf yanı var. Birincisi pivot olmaması, ikincisi ise hoparlörünün olmaması.
Birinci zayıf yanını monitör kolu ile çok kolay çözebilirsiniz ama ek masraf demek. İkinci zayıf yanı ise çoğu insan için sorun değil, ben EX2510S'de fazla alıştığım için bana göre eksiklik.
Kol zaten almıştım hoparlörümde vardı o yüzden iki üç ay evvel bunu aldım memnunum

arkadaşlar 2k 165hz 27'' monitörüm var fps oyunları için 240-320 hz 24'' bir monitöre geçecektim bunu alsam sıkıntı olur mu aradaki fark çok anlaşılır mı onlara göre ?

Çok sağlam indirimmiş

bu monitörü de çok incelemiştim ms değeri gerçek değil 4-5 ms'e kadar çıkıyor yazmıştı bir kaç kişi öyle mi bir de 300hz mi 310hz mi ve oc'lu değer mi bu ?

bu monitörü de çok incelemiştim ms değeri gerçek değil 4-5 ms'e kadar çıkıyor yazmıştı bir kaç kişi öyle mi bir de 300hz mi 310hz mi ve oc'lu değer mi bu ?
hepsinin öyle zaten dostum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ips bu gerçek 1 ms bekliyor musun yani

beyler bende bi tane laptop var ekran çözünürlüğü 1300xbişeyler falan işte yani fhd değil bu monitörü alsam taksam fhd alabilir miyim yoksa monitörde de 1300 çözünürlüğe mi düşerim laptop ekranı 60 hz çözünürlük kötü tam açıyla bakmazsan bazı kısımlar görünmüyor çalışırken çok gözümü yoruyor

beyler bende bi tane laptop var ekran çözünürlüğü 1300xbişeyler falan işte yani fhd değil bu monitörü alsam taksam fhd alabilir miyim yoksa monitörde de 1300 çözünürlüğe mi düşerim laptop ekranı 60 hz çözünürlük kötü tam açıyla bakmazsan bazı kısımlar görünmüyor çalışırken çok gözümü yoruyor
Laptop modeli nedir

Paylaşım için teşekkürler, KuveytTürk Hepsiburada 250 tl indirimi ile birlikte 3550'ye geldi. İlk defa monitör alıyorum, inşallah ölü piksel vs derdi olmaz :)

Ekler

• Ekran görüntüsü 2026-02-25 172053.webp
    Ekran görüntüsü 2026-02-25 172053.webp
    19.9 KB · Hit: 55
Son düzenleme:
Geri