- Konu Sahibi Konu Sahibi
Fiyattan bağımsız mı yoksa fiyatı da ele alıyor muyuz?mesela dell alienware aw2525hm aoc 25g4sxu lenovo legion 25 10 mesela bu modeller arasından en tercih edilebilir olan hangisi olur sence
Fiyattan bağımsız mı yoksa fiyatı da ele alıyor muyuz?mesela dell alienware aw2525hm aoc 25g4sxu lenovo legion 25 10 mesela bu modeller arasından en tercih edilebilir olan hangisi olur sence
fiyattan bağımsız veya bu söylediğim modeller dışında hiçbirini tercih etmezdim şunu tercih ederdim dediğin bi monitör var mıFiyattan bağımsız mı yoksa fiyatı da ele alıyor muyuz?
Fiyattan bagımsız Alienware alırdım muhtemelen.fiyattan bağımsız veya bu söylediğim modeller dışında hiçbirini tercih etmezdim şunu tercih ederdim dediğin bi monitör var mı
bi de bi sorum daha olucak referansı olan güvenilir birinden 2.el olarak AOC AGON Pro AG254FG modeli alınır mı ölü pikseli yok kusursuz tertemiz durumda fiyatı 13.000₺ ag254fg modeli agon pro serisinin ilk modeli galibaFiyattan bagımsız Alienware alırdım muhtemelen.
O modeli bilmiyorum hacı.bi de bi sorum daha olucak referansı olan güvenilir birinden 2.el olarak AOC AGON Pro AG254FG modeli alınır mı ölü pikseli yok kusursuz tertemiz durumda fiyatı 13.000₺ ag254fg modeli agon pro serisinin ilk modeli galiba
O modeli bilmiyorum hacı.
Monitör geldi ölü piksel yok şükür ilk ghosting testi yaptım göremedim daha fazla ghosting bekliyodum ama yok gibi bişi bence ardından siyah kalitesine baktım her şey %50 de gamma 2.2 ve siyah çok iyi beklediğimden daha iyi hatta black smaring testi daha yapmadım fotoğraf bırakacağım ayarlardan ne açmam lazım overdrive normal ayardaalıyorum hocam o zaman siyahlar için teşekkürler![]()
OverDrive menüsünü fotoğrafını atar msnMonitör geldi ölü piksel yok şükür ilk ghosting testi yaptım göremedim daha fazla ghosting bekliyodum ama yok gibi bişi bence ardından siyah kalitesine baktım her şey %50 de gamma 2.2 ve siyah çok iyi beklediğimden daha iyi hatta black smaring testi daha yapmadım fotoğraf bırakacağım ayarlardan ne açmam lazım overdrive normal ayarda
hocam bir black smearing testi gelir mi tamda sipariş ediyordumMonitör geldi ölü piksel yok şükür ilk ghosting testi yaptım göremedim daha fazla ghosting bekliyodum ama yok gibi bişi bence ardından siyah kalitesine baktım her şey %50 de gamma 2.2 ve siyah çok iyi beklediğimden daha iyi hatta black smaring testi daha yapmadım fotoğraf bırakacağım ayarlardan ne açmam lazım overdrive normal ayarda
OverDrive menüsünü fotoğrafını atar msn
Fotoğraf ve video bekliyoruz hayırlı olsun Siyahlar vs belki de sana gelen ekran farklıdır black smaring testi vsMonitör geldi ölü piksel yok şükür ilk ghosting testi yaptım göremedim daha fazla ghosting bekliyodum ama yok gibi bişi bence ardından siyah kalitesine baktım her şey %50 de gamma 2.2 ve siyah çok iyi beklediğimden daha iyi hatta black smaring testi daha yapmadım fotoğraf bırakacağım ayarlardan ne açmam lazım overdrive normal ayarda