🔥İndirim Vatan indirimleri Msi mpg 850w gs 6816₺

AMYG

80+
Reaksiyon skoru
96
Düzgün ekran karıt yok bakmayın boşuna

Güç kaynağı:
Diğer ürünler:

Son düzenleme:
Bende listeyi bitirdim ona değinecektim düzgün kart yok bakmayın boşuna
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anakart psu kasa bakılabilir

Bu da güzel inmiş(tabi olması gereken fiyat değil ama aylardır+20k da duruyordu, beyaz PZ MSI sistemler için bire bir ki özellik bakımından ROG serisi kadar sağlam.

Şu da piyasa altı sayılır;https://www.vatanbilgisayar.com/msi...50-soket-am5-ddr5-8200mhz-oc-m-2-anakart.html

Taş gibi anakart

Ekler

• 1000073438.webp
    1000073438.webp
    286.8 KB · Hit: 182
Ramlere geçerli bir indirim yok dimi yoksa var mı anakart işlemci ve kasa kayda değer göze takılan var mı

Şu da 16 bine kadar baktım, büyük ihtimalle Asus Tuf x670e plus ile bu fiyattaki en sağlam kartlar. Kaldım ki O dediğim Asus kart 16k gözüküyor, 14.600'e bu kart değerlendirilebilir.

Ramlere geçerli bir indirim yok dimi yoksa var mı anakart işlemci ve kasa kayda değer göze takılan var mı
AM5 olarak dediklerim hariç takılan başka bir şey olmadı(gözden kaçırmadıysam) işlemci çoğunluklu inteldi. Psu olarak thermaltake göze çarpıyor ama pek avatanjlı fiyatlar değil hep aynı fiyatlar adamlar 3 yıldır aynı modelleri elinde tutuyorlar ve daha inmediler.

Kasa şu thermaltake'in küçük ekranlı değişik kasası varya o 9k(ben seviyorum gerçi) ama onun ayaklığını fln alsan +2k daha en az ve bence almak lazım baya şık duruyor onla

Ekran kasa ram işlemci bilgisi nedir? Thermalright in hangi fanları takılı birde
Olay yine Lian Li 'ye gidiyor gibi😂 arkada bir de iki fan var. Bu aralar baya aynı kurumlu kasa var ama onlarda pahalı gidip orjinali almak daha mantıklı.

Sağ köşede de kristal ayrıntısı vr.

Son düzenleme:
AM5 olarak dediklerim hariç takılan başka bir şey olmadı(gözden kaçırmadıysam) işlemci çoğunluklu inteldi. Psu olarak thermaltake göze çarpıyor ama pek avatanjlı fiyatlar değil hep aynı fiyatlar adamlar 3 yıldır aynı modelleri elinde tutuyorlar ve daha inmediler.

Kasa şu thermaltake'in küçük ekranlı değişik kasası varya o 9k(ben seviyorum gerçi) ama onun ayaklığını fln alsan +2k daha en az ve bence almak lazım baya şık duruyor onla

Olay yine Lian Li 'ye gidiyor gibi😂 arkada bir de iki fan var. Bu aralar baya aynı kurumlu kasa var ama onlarda pahalı gidip orjinali almak daha mantıklı.

Sağ köşede de kristal ayrıntısı vr.
Benim bir önceki sistemdeki kasa o zaman üstü ben mesh kullanıyordum sıvı soğutma takıyorum diye 😂 güzel kasa fakat o kablo geçen yerlerin orada kapansın diye koydukları zımbırtı elastik bir şey kolaylıkla çıkıyordu yerinden sinir bozucuydu kapak fotomda var özellikle strimer kablo takmaz sıkıntı oluyordu

Benim bir önceki sistemdeki kasa o zaman üstü ben mesh kullanıyordum sıvı soğutma takıyorum diye 😂 güzel kasa fakat o kablo geçen yerlerin orada kapansın diye koydukları zımbırtı elastik bir şey kolaylıkla çıkıyordu yerinden sinir bozucuydu kapak fotomda var özellikle strimer kablo takmaz sıkıntı oluyordu
O plastik şeyler kolay çıkan şeyler evet ama takması da kolay diye hatırlıyorum, arkadan tutmalı oluyor.

Bu arada viper 3 pro dan ne kadar memnunsun? 5k verilir mi?

Geri