🔥İndirim Vatan indirimleri Msi mpg 850w gs 6816₺

O plastik şeyler kolay çıkan şeyler evet ama takması da kolay diye hatırlıyorum, arkadan tutmalı oluyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada viper 3 pro dan ne kadar memnunsun? 5k verilir mi?
4.3 e almıştım gayet iyi scroll ve herhangi kronikle karşılaşmadım mouse kaç defa yere uçtu sorun olmadı

4.3 e almıştım gayet iyi scroll ve herhangi kronikle karşılaşmadım mouse kaç defa yere uçtu sorun olmadı
Ya ben Logitech G502 gibi mouse seviyorum ama hafifte mouse istiyorum :ROFLMAO: karar veremedim, birde şimdi mouse 5k pahalı ya. Neredeyse bir psu veya kasa hatta aio parası -_-

Ekran kasa ram işlemci bilgisi nedir? Thermalright in hangi fanları takılı birde
ram corsair vengeance silve 48 gb 8200 mts ,kasa o11 vision compact, ekran lian li elimde şuan bu fanlar var ve güzel hoşuma gidiyor sessiz diye değiştirmedim

Şu an güzel fiyat gibi duruyor, USD fiyatıda 320 yazıyor... ben sanki 220 civarı bir şey hatırlıyorum hesaplayınca 12k civarına geliyordu... Benim anakartta MAG x670e Tomahawk, 10k ya almıştım yani kabaca aynı fiyat olmaları lazım. Ne deyim, o kadar düşmesi mümkün değil herhalde, daha diğer MSI ve başka markaların anakartlarda gelmedi. Gümrük işi 🤦‍♂️

evet 220 240 dolar arası olması lazım ben de takribi 15 e falan geliyor yd diye bakmıştım bi ara

Düzgün ekran karıt yok bakmayın boşuna

Güç kaynağı:
Diğer ürünler:
Bu psu almaya değer mi tier olarak nedir? 5070 ti için alıcam.

Geri