❌İndirim Bitti! Samsung Galaxy S25 FE'nin fiyatı 31,500'e düşmüş!

Geçen hafta bu fiyattan tedarik etmiştim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Geçen hafta bu fiyattan tedarik etmiştim.

1772174126089.webp

Arkadaşlar s25fe yi almayı düşünüyorumda alınır mı? değermi parasına m52 kullanıyorum

Hocam ben samsung telefon istiyorum s26 çıktı onun fe modeli ne zaman çıkar acaba onu mu beklesem
şu anda 30kya en iyi cihaz denilebilir.

honor 400 pro 12/512 33kda kalsaydi 3k verip onu alin derdim.

Geçen sene server kaydı ile tr fiyatına denk geliyordu. Samsung mantıksız dediği gibi.
Eninde sonunda kayıt çıkacak. Samsung kaçak telefon piyasasını bırakacak kadar gerizkalı değil diye düşünüyorum

Eninde sonunda kayıt çıkacak. Samsung kaçak telefon piyasasını bırakacak kadar gerizkalı değil diye düşünüyorum
Samsung’un kaçak telefon piyasasını desteklediği mi var da bıraksın o ne demek yahu? Samsung aksine bu CPID olayını fixlemek için çalışıyor. Türkiye, Pakistan dışında IMEI repair çalıntı, kayıp veya operatör kontratı ödenmediği için operatörler tarafından blackliste alınmış cihazları aktif etmek için kullanılıyor, hackerın cebine girecek para Samsung’un neden umrunda olsun?

Samsung’un kaçak telefon piyasasını desteklediği mi var da bıraksın o ne demek yahu? Samsung aksine bu CPID olayını fixlemek için çalışıyor. Türkiye, Pakistan dışında IMEI repair çalıntı, kayıp veya operatör kontratı ödenmediği için operatörler tarafından blackliste alınmış cihazları aktif etmek için kullanılıyor, hackerın cebine girecek para Samsung’un neden umrunda olsun?
Kaçak Telefon sektöründe ciddi bi pazar var hocam.

Telefon Eylül 2025'de çıktığından beri uzun zamandır 31,500'e geri düşmemişti. Sanırım Türkiye'de satış yapan satıcılara stok yenilemesi yapıldı. S26 FE'nin üretimi başlarsa S25 FE'nin üretimi durur ve bir daha bu fiyatlara asla düşmez bu telefon. İhtiyacı olan kişilerin alması için daha iyi bir zaman yok sanırım şuan. Apple tarafında iPhone 15 Pro ile denk olduğu söyleniyor. Aradaki fiyat farkı 20 bin liraya yakın.

aldığım anda indirimmi gelir be kardeşim ya

Düşmüş mü? Hep bu fiyatlarda
kanıtın var mı? uzun bir zamandır 33 ila 34 arası seyrediyordu fiyatları bir üstteki arkadaşın yorumu da bunun kanıtı ayrıca sadece fiyat değil önemli olan şuan trendyol hepsiburada gibi resmi satıcılar satıyor bu fiyata

Hocam ben samsung telefon istiyorum s26 çıktı onun fe modeli ne zaman çıkar acaba onu mu beklesem
o daha da pahalı çıkar bunu al geç bence ve çıkması baya sürer diye düşünüyorum ağustos eylül ekim civarı

kanıtın var mı? uzun bir zamandır 33 ila 34 arası seyrediyordu fiyatları bir üstteki arkadaşın yorumu da bunun kanıtı ayrıca sadece fiyat değil önemli olan şuan trendyol hepsiburada gibi resmi satıcılar satıyor bu fiyata

attığın linkteki tabloya baktığımda 5 şubattan önce full dediğim rakamlarda olduğunu görüyorum 5 şubatta 31350'ye düşmüş ancak cak cuk telekom market gibi bir yerin o fiyata sattığından eminim şuan hepsiburada trendyol satıyor

Geri