S25 Ultra Şu an alınır mı

Diyafram acikligi falan degismedimi gece cekimleri falan duzeltildi baya diyolar

Diyafram acikligi falan degismedimi gece cekimleri falan duzeltildi baya diyolar
Ana kamera ve 5x zoom kamerasının diyaframı değişti. Ana kamerada gece çekimi iyileşmiştir. Ultra geniş açı kamerası aynı. 3X zoom kamerası da daha kötü.

geçersiz diyor bir daha denk gelirsen özelden iletebilir misin sipariş vereceğim
Muhtemelen bir daha gelmez. Anlık hb ye girince çark geldi ordan kopyalayip buraya attim. Kullanan varmi bilmiuorum ama bende girip baktigimda suan gecersiz diyo. Carkın kuponunuda suan goremiyorum zaten. O yuzden bulamiyorum yoksa yine atardım.

Muhtemelen bir daha gelmez. Anlık hb ye girince çark geldi ordan kopyalayip buraya attim. Kullanan varmi bilmiuorum ama bende girip baktigimda suan gecersiz diyo. Carkın kuponunuda suan goremiyorum zaten. O yuzden bulamiyorum yoksa yine atardım.
banada bi anda çark çıktı 5000 tl kupon çıktı ama sepete gidince kullanamadım müşteri hizmetleriyle görüştüm geri kuponu verirlerse alıcam

banada bi anda çark çıktı 5000 tl kupon çıktı ama sepete gidince kullanamadım müşteri hizmetleriyle görüştüm geri kuponu verirlerse alıcam
Aynısı bendede oldu buraya paylastim ama kupon gecersiz diyo bakalim mh ile yazisip bende bir sansimi deneyeyim . Ihtiyaci olan kullansın.

Ekler

• 1000124793.webp
    1000124793.webp
    115.5 KB · Hit: 16
  • 1000124795.webp
    1000124795.webp
    148 KB · Hit: 19
Geri