Ana kamera ve 5x zoom kamerasının diyaframı değişti. Ana kamerada gece çekimi iyileşmiştir. Ultra geniş açı kamerası aynı. 3X zoom kamerası da daha kötü.Diyafram acikligi falan degismedimi gece cekimleri falan duzeltildi baya diyolar
Alsana 5000 lik kupon hepsiburadadan s25 ultrayı alabilirsin.https://www.hepsiburada.com/samsung...iye-garantili-siyah-titanyum-p-HBCV00007MIDSU
şunu çekicem gibi de banka üzerinden taksitlendirme veya nakit alıcaksan da şurdan al şu gibi avantajı var dediğiniz bi platform ,taktik var mı
geçersiz diyor girdiğimdeAlsana 5000 lik kupon hepsiburadadan s25 ultrayı alabilirsin.
SAMSUNGCARK26
Baskası almistir ya da hesaba özeldir. Yoksa benlik bir sorun yoktu kullanmadimdageçersiz diyor girdiğimde
Muhtemelen bir daha gelmez. Anlık hb ye girince çark geldi ordan kopyalayip buraya attim. Kullanan varmi bilmiuorum ama bende girip baktigimda suan gecersiz diyo. Carkın kuponunuda suan goremiyorum zaten. O yuzden bulamiyorum yoksa yine atardım.geçersiz diyor bir daha denk gelirsen özelden iletebilir misin sipariş vereceğim
banada bi anda çark çıktı 5000 tl kupon çıktı ama sepete gidince kullanamadım müşteri hizmetleriyle görüştüm geri kuponu verirlerse alıcamMuhtemelen bir daha gelmez. Anlık hb ye girince çark geldi ordan kopyalayip buraya attim. Kullanan varmi bilmiuorum ama bende girip baktigimda suan gecersiz diyo. Carkın kuponunuda suan goremiyorum zaten. O yuzden bulamiyorum yoksa yine atardım.
Aynısı bendede oldu buraya paylastim ama kupon gecersiz diyo bakalim mh ile yazisip bende bir sansimi deneyeyim . Ihtiyaci olan kullansın.banada bi anda çark çıktı 5000 tl kupon çıktı ama sepete gidince kullanamadım müşteri hizmetleriyle görüştüm geri kuponu verirlerse alıcam
Fazla umitlenme ama gun icinde gelirse direkt sana aticam.özelden iletirsen çok yardımcı olursun alıcam da kupon bekliyorum