EvetHayırlı olsun 43k mıydı fiyat?
EvetHayırlı olsun 43k mıydı fiyat?
hocam benim iade ettiğm büyük ihtimalle 23 de kabul edildi iadem şimdi de stoğa düşmüş bence o kartla hiç uğraşma bazen 1000tl bazen 800tl kupon oluyor onlar depoya asus prime düşerse onu al 46 civarına gelir gigabayt 88 fanda 82 derece oluyordu bende asus prime jelatin üzerinde olmasına rağmen oyunlarda full yükte 65 furmark 70 derece fanlar da 55-60 değişiyor çok ses de yok ama sen bilirsin
oyunlarda mı 88 dereceye çıkıyor? öyle bir durum varsa zaten iade ederim.hocam benim iade ettiğm büyük ihtimalle 23 de kabul edildi iadem şimdi de stoğa düşmüş bence o kartla hiç uğraşma bazen 1000tl bazen 800tl kupon oluyor onlar depoya asus prime düşerse onu al 46 civarına gelir gigabayt 88 fanda 82 derece oluyordu bende asus prime jelatin üzerinde olmasına rağmen oyunlarda full yükte 65 furmark 70 derece fanlar da 55-60 değişiyor çok ses de yok ama sen bilirsin
oyunlarda 75 full yükte max 82 oluyor fanlar 88 çalışıyor ve aşırı rahatsız ediyorben kulaklık takmama rağmen rahatsız oluyordum çıkan sestenoyunlarda mı 88 dereceye çıkıyor? öyle bir durum varsa zaten iade ederim.
Alev alev yanıyor ama furmark testinde oyunlarda bence iyi sıcaklıkları. Cw konusu ap ayrı npc görünce konuşan bi cw si vardı kartın.oyunlarda 75 full yükte max 82 oluyor fanlar 88 çalışıyor ve aşırı rahatsız ediyorben kulaklık takmama rağmen rahatsız oluyordum çıkan sesten
SFF hiç bir 5070 Ti alınmaz. Şuan bile neredeyse hepsi 80 derecelerde geziyor ki yazın düşünemiyorum bile eyvah eyvah.5070 ti windforceyi ben aldım bakalım. Tahmini teslimat 23 mart gözüküyor, gelince artısını eksisini yazarım
oyunlarda 75 full yükte max 82 oluyor fanlar 88 çalışıyor ve aşırı rahatsız ediyorben kulaklık takmama rağmen rahatsız oluyordum çıkan sesten
80 derece beklediğimden fazla imiş yav 75 civarına okeydim aslında ama 80 fazlaoyunlarda 75 full yükte max 82 oluyor fanlar 88 çalışıyor ve aşırı rahatsız ediyorben kulaklık takmama rağmen rahatsız oluyordum çıkan sesten
bi de kış ayında oda sıcaklığı 19 derece de yaptım 8 fanlı kasada full yükte tüm fanlar bi de camı açtım kasanın içerisinde sıcak hava birikmemesine rağmen bu sıcaklıklarda kasa kapağı camını çıkardım o bu derken bi de fanlar full yükte max sıcaklık 80 bi de fan kullanımını 80 e düşürebildim o yüzden iade ettim cw si de fazla bence ama prime aldım ne ısınıyor ne de o kadar cw var ben ilk pc taktığımda cwsiz sandım o derece kart sessiz bazı oyunlarda çok hafif o da duyuluyor kasaya kafanı sokarsan anca anca biraz ses geliyor80 derece beklediğimden fazla imiş yav 75 civarına okeydim aslında ama 80 fazla
yani bence de çok hadi sff dedik windforce dedik felan o yüzden 75 idi beklentim ama 80 çok fazla, 85 üstü zzaten alarm demek birde yeni kart sonuçta termaller eskiyince 85 i de geçmeye başlar 1 seneye75te çok ekran kartı için arkadaşlar
yani bence de çok hadi sff dedik windforce dedik felan o yüzden 75 idi beklentim ama 80 çok fazla, 85 üstü zzaten alarm demek birde yeni kart sonuçta termaller eskiyince 85 i de geçmeye başlar 1 seneye
80 üzeri sıkıntıoyunlarda 75 full yükte max 82 oluyor fanlar 88 çalışıyor ve aşırı rahatsız ediyorben kulaklık takmama rağmen rahatsız oluyordum çıkan sesten