Kulaklık önerisi 4000-9000 tl arası

Bahayber

80+
Reaksiyon skoru
1
2 kere kulaklık aldım ve hiçbirinden memnun kalmadım. hep bütçem düşük kaldı ama bir sonraki maaşımda güzel bir kulaklık almayı düşünyorum. ses kalitesi sağlam olsun beni uğraştırmasın saçma sapan şeylerle. oyunlar için olursa daha iyi olur. fps oyunu oynadığım arada onda sıkıntı yaşatmayacak bir şey arıyorum. bütçem ise uçmadıkça her şeye uygun şu anda. 10-15 bin veremem ama 4-9 bin TL'ye bir şey alabilirim diye düşündüm. arka planda dinlediğim videolar da karşıya gitmemesini istiyorum. varsa yazılımı olan güncel bir kulaklık güzel olur. teşekkürler şimdiden

2 kere kulaklık aldım ve hiçbirinden memnun kalmadım. hep bütçem düşük kaldı ama bir sonraki maaşımda güzel bir kulaklık almayı düşünyorum. ses kalitesi sağlam olsun beni uğraştırmasın saçma sapan şeylerle. oyunlar için olursa daha iyi olur. fps oyunu oynadığım arada onda sıkıntı yaşatmayacak bir şey arıyorum. bütçem ise uçmadıkça her şeye uygun şu anda. 10-15 bin veremem ama 4-9 bin TL'ye bir şey alabilirim diye düşündüm. arka planda dinlediğim videolar da karşıya gitmemesini istiyorum. varsa yazılımı olan güncel bir kulaklık güzel olur. teşekkürler şimdiden
4000 9000 ne kral daralt bıraz

kankam ne alacağımı bütçemi inan bilmiyorum o civarı yazdım o yüzden düzgün bir şey almak istiyorum ama ucuz opsiyonlara da okeyim o yüzden öyle yazdım
o zaaman arkadasın aattıgı linktekı ıyıdır

Suda olabilir
başka muadilleri var mı hepsine bakmak isterim
Cloud 2 var ben kullanıyorum baya iyi ama biraz daha eski 3e göre cs2 turnuvalarında genellikle cloud 2 versiyonu terclh edilmiş eğer incelemek istiyorsanız
https://prosettings.net/
Şu uyaridada bulunayım esporcularin ayarları aiminizi geliştiremez o yüzden sizin kendi ayarlarinizi ve kendi ekipmanlarinizi kendiniz belirlemeniz lazım aim için bu önemli bununda belirteyim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,381
Üyeler
190,741
Son üye
yusufakn34
Geri