S25 plus alınır mı? kamerası ve hoparlörü kötü mü?

mon70

80+
Reaksiyon skoru
15
s25 plus almayı düşünüyorum amazon'da fiyatı 56800'e kadar düşmüş. ancak yorumlarında kamerasının ve hoparlörünün gerçekten kötü olduğu ve önceki nesillerin bile daha iyi olduğu söyleniyordu. bu doğru mu? bu fiyat bandında başka hangi telefon mantıklı olur?

s25 plus almayı düşünüyorum amazon'da fiyatı 56800'e kadar düşmüş. ancak yorumlarında kamerasının ve hoparlörünün gerçekten kötü olduğu ve önceki nesillerin bile daha iyi olduğu söyleniyordu. bu doğru mu? bu fiyat bandında başka hangi telefon mantıklı olur?
Hepsiburada yorumlarında bir iki kişi fotoğraf paylaşmış onlara gelen ürünlerin kameralarında bariz arıza var. Yeşil yeşil lekeler ve aşırı kumlu fotoğraflar görünüyor.

Hoparlör donanımı da s23 serisinden beri hepsinde birebir aynı. gsmarena.com frekans tepkisi ölçümünde üç telefonun da sonuçları benzer.
1000020951.webp

Normalde kamera ve hoparlöründe sorun yok. 60K'ya kadar S25 Plus'tan daha mantıklı bir telefon da yok.

Son düzenleme:
Hepsiburada yorumlarında bir iki kişi fotoğraf paylaşmış onlara gelen ürünlerin kameralarında bariz arıza var. Yeşil yeşil lekeler ve aşırı kumlu fotoğraflar görünüyor.

Hoparlör donanımı da s23 serisinden beri hepsinde birebir aynı. gsmarena.com frekans tepkisi ölçümünde üç telefonun da sonuçları bebzer.
Alıntıyı görüntüle

Normalde kamera ve hoparlöründe sorun yok. 60K'ya kadar S25 Plus'tan daha mantıklı bir telefon da yok.
1772287226333.webp

53-54kya falan düşse indirim diye paylaşılır

Hoparlör donanımı da s23 serisinden beri hepsinde birebir aynı. gsmarena.com frekans tepkisi ölçümünde üç telefonun da sonuçları benzer.
Alıntıyı görüntüle

Teşekkür ederim. incelediğimde o fiyat banında bana da en mantıklı telefon s25 plus gibi gelmişti.
Plus değilde s24 ultra almanızı tavsiye ederim hocam
köşeli tasarım hoşuma gitmiyor bir de fiyat çok yüksek. 70-75 civarına çıkabilsem s25 ultra alırdım sanırım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,200,474
Üyeler
190,753
Son üye
ZirtapoS
Geri