Tv panel değişimi ya da yeni bir tv mi ?

sakaleite

80+
Reaksiyon skoru
10
Arkadaşlar herkese selamlar saygılar.

2018 yılında aldığım philips marka 55pus8602 televizyonum da panel arızası verdi. Arada gidiyor sonra kendi kendine düzeliyor. Bende tv'yi philips yetkili servise yolladim ve panel fiyatı aldım. Yaklaşık 12500 TL kdv dahil fiyat çıkıyor. 6 ay parça garantisi, 1 yıl işçilik garantisi veriyor.

Sizce yeni bir tv mi almalıyım? Yoksa bu tv yi yaptırmalı mıyım? Yeni bir tv de ilk dikkatimi çeken vestel 55QA9700 serisi. Bu tv de 20bin tl civarı.

Sizce ne yapmam lazım? Tavsiyeleriniz nedir ?

Arkadaşlar herkese selamlar saygılar.

2018 yılında aldığım philips marka 55pus8602 televizyonum da panel arızası verdi. Arada gidiyor sonra kendi kendine düzeliyor. Bende tv'yi philips yetkili servise yolladim ve panel fiyatı aldım. Yaklaşık 12500 TL kdv dahil fiyat çıkıyor. 6 ay parça garantisi, 1 yıl işçilik garantisi veriyor.

Sizce yeni bir tv mi almalıyım? Yoksa bu tv yi yaptırmalı mıyım? Yeni bir tv de ilk dikkatimi çeken vestel 55QA9700 serisi. Bu tv de 20bin TL civarı.

Sizce ne yapmam lazım? Tavsiyeleriniz nedir ?
yetkili serviste değil de bir televizyoncudan fiyat al daha cüzi bir fiyat çıkacaktır.
onun da vereceği fiyat tatmin etmezse lg nanocell 2022ler var ben 2-3 ay önce aldım baya memnunum. vestele sakın bulaşma 3-5 seneye onun da ledleri yanıyor.

Internetten de araştırdım panel fiyatları 10k civarında. Servis ile 1k ya da 2k fark var. Çok önemli değil yani. Yetkili diye tercih ettim. Daha güvenli olsun diye. Bugün başka bir yetkili servise gittim. Biraz daha farklı konuştu. Buraya da götüreceğim deneme için.

yetkili serviste değil de bir televizyoncudan fiyat al daha cüzi bir fiyat çıkacaktır.
onun da vereceği fiyat tatmin etmezse lg nanocell 2022ler var ben 2-3 ay önce aldım baya memnunum. vestele sakın bulaşma 3-5 seneye onun da ledleri yanıyor.

Orijinal panel kullanılarak yapılan TV Panel Değişimi her zaman yeni bir TV almaya göre ortalama %50-60 daha ekonomiktir. TV ekran değişiminde eğer kullanmış olduğunuz televizyon teknolojisi çok eski değilse yani ortalama 4-5 yıl içerisinde üretilen bir cihaz ise yeni tv almak size sadece maliyet olarak değil alışma süreci, ek aksesuar ve masraflar, eski TV nin atıl durumda bir köşede kalması gibi dezavantajlar oluşturabilir. Ben parayı sokaktan toplamıyorum, televizyonumdan da memnundum ama talihsiz bir kaza veya arıza sonucu kullanılamayacak duruma geldi diyorsanız www.televizyonpaneli.com gibi firmalarda garantili ve uzman teknisyenlere orijinal panel değişimi yaptırabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,984
Üyeler
191,196
Son üye
Yunusyıldızz123
Geri