Yardım Ekran kartı değiştirdim valorant error vermeye başladı

hocam windows + r atıp msinfo32 den bios mode uefimi ve secure boot açık mı kontrol edin onlar kapalıysada açılmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yeni ekran kartına geçtiğinizde direkt oyunu denediniz mi yoksa önce driverleri ve windowsu baştan mı kurdunuz biosla alakalı duruyor
Bios modum UEFI ve yeni ekran kartını aldığım zaman ilk arkadaşla önceki ekran kartının driverlerini temizledik her aşamayı doğru yaptık en son yeniden başlatıp valorantı denedik ama error verdi

Bios modum UEFI ve yeni ekran kartını aldığım zaman ilk arkadaşla önceki ekran kartının driverlerini temizledik her aşamayı doğru yaptık en son yeniden başlatıp valorantı denedik ama error verdi
cs dede kalıyorsa ya sürücü kaynaklı ya güç kaynağı kaynaklı olabilir mi? kaç watt psu? furmarkda 5-10dk test yaparmısınız

secure boot açık

650w psu fumark testi yapmıştım ama uzun süre yapmamıştım 5 10 dakika test edip burada sonuçları paylaşayım
olur hocam bi 10 dk yapın kartı zorlayın bakalımi

secure boot açık

650w psu fumark testi yapmıştım ama uzun süre yapmamıştım 5 10 dakika test edip burada sonuçları paylaşayım
hocam eğer uzun furmark testindede sorun çıkmıyorsa driverleri silin eski bir sürüm yükleyin 2000 serisi karta son sürüm driver belki arıza çıkartabilir. daha eski sürüm indirin bende 4060 ti var hala 8 ay önceki driver yüklü güncellemedim

1000022301.webp
30 dakikalık furmark test sonucu

1772387307578.webp

Bu sürümü kurdum ancak sorun yine devam ediyor

Geri