🔥İndirim 32GB CL38 5070 7500F Sistem 71.699🔥🔥🔥

Ben bakıyordum sürekli 7800x3d 5070ti sistem 92 k idi zaten fiyatlar aynı gibi geldi 9 taksit olması avantajli sadece

Sanki fazla fiyat avantajı yok gibi geldi. 3 Gün önce bir arkadaş 70K diyordu 5070, B850 sisteme.

Arkadaslar ben uzun zamandir sistem bakiyorum fiyatlar maalesef berbat fakat bu sistem 6 taksit ile cidden iyi duruyor. 5070ti li olani alacaktim fakat intel olmasi ve ileride satip ekran kartini upgrade etmeyi dusundugumden aradaki 20k farki vermek istemedim. Aradaki tatli nokta bu sistem bence. 3-4 yil goturur ekran kartini 2 yil kullanip satarim dersenizde bayagi bi goturecegini dusunuyorum. Tabi cikacak oyunlar artik optimize cikmiyor fakat kriz bittiginde upgradelerim.

Arkadaslar ben uzun zamandir sistem bakiyorum fiyatlar maalesef berbat fakat bu sistem 6 taksit ile cidden iyi duruyor. 5070ti li olani alacaktim fakat intel olmasi ve ileride satip ekran kartini upgrade etmeyi dusundugumden aradaki 20k farki vermek istemedim. Aradaki tatli nokta bu sistem bence. 3-4 yil goturur ekran kartini 2 yil kullanip satarim dersenizde bayagi bi goturecegini dusunuyorum. Tabi cikacak oyunlar artik optimize cikmiyor fakat kriz bittiginde upgradelerim.
5070Ti yanına 7800x3d yakışır diye düşünüyorum ben de

Ben 6 taksitle almistim sonra 9 yapayim diye iptal ettim simdi de urunu bidaha alamiyorum.
İndirim tek kullanımlık, iptal iadede artık indirim yokmuş gibi görünüyor. En kolayı kardeşinden eşinden aç bi hesap oradan al bitmeden.

Bu 5070 kartlı pc için 1080p monitör yeterli olur mu 2K mı almak lazım yardımcı olabilecek var mıdır

Vade farkını içine koyup taksitli diye pompalamasyon yapıyorlar. Nakit alacaklar tek tek 10k ucuza alsın. Hatta çoğunu ikinci elde daha iyi markalarla 15k daha ucuza getirebilirler. 23k ya 5070 aldım böyle fırsat gelebiliyor sarı ve kırmızı sitede

Geri