3 Iq arkadaşlar için Açıklama

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Kanka kimse kimseyi bu kadar umursamıyor. Ne bu açıklama yapma gereksinimi, önemli birisi misiniz? Lütfen kendi kendinize saçma sapan dramalar çıkarmayı bırakın. Son günlerde forumun konu dışı kısmının ağzına sıçtınız. Kesin sesinizi artık. Ne düşünüyorsanız düşünün, milletin fikirlerine boş boş sallamayı bırakın. Son günlerde yok İslam'ın şu yönü böyle yok solcu musun yok demli misin falan. Eskiden konu dışında ya gündem olurdu ya da gırgır şamata dönerdi. Şimdi ne zaman girsem mal mal şeyler görüyorum, bırakın artık şöyle şeyleri. Tek birisine söylemiyorum, karışıklık çıkartan iki tarafa da diyorum.
haklısın abi de adam düzgün durmuyor ki onunla farklı düşüncedeyim diye konuşuyor

Özel hayatınızı böyle herkese açık ortamlarda paylaşmasanız. Herkes sizin sır arkadaşınız değil sonuçta.

haklısın abi de adam düzgün durmuyor ki onunla farklı düşüncedeyim diye konuşuyor
Engelle geç dostum, benim hoşuma gitmeyen ve bana sinir bozucu gelen herkesi bir şey demeden engelleyip yoluma devam ediyorum.

uzun zaman oldu drama görmeyelı ya
1772435532615.webp

Melih abuafi unutturmak için forumda böyle konular açıyorlar bıktık artık sizden

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,923
Üyeler
189,939
Son üye
memin öztürk
Geri