🔥İndirim Anker Şarj Cihazı (45W) Usb-C ve Usb-C Kablolu (2'li Set) 800TL

Spigenin 45w olanı sık sık 350-400 bandına düşüyor. Çift şarj girişi var onda, içinden kablo çıkmıyor.
30 watt olanı bile 500 liradan satılıyor şuan. Senin dediğinin sarj cihazınında fiyatı 650 lira şuan, 500'den aşağı düşeceğini zannetmiyorum söylediğin sarj cihazının fiyatını yakın zamanda spigenlerin fiyatı fena artmış maalesef.

Son 1 yılın en düşük fiyatı, satıcı Hepsiburada muadil spigen sarj cihazları 650 liradan başlıyor. 150 lira fazla verip, Anker almak mantıklı bence.
Anker olduğu için alınabilir spigenden birkaç gömlek daha iyi firma
Ama spigen 45w var elimde arkadaşın bahsettiği onun indirime girmesini de bekleyebilirsiniz
Hatta şuna da bakılabilir

Ankerin sadece Sanal İletişim adında teknik servisi var. Teknik servisi çok kötü. Anker şarj aletim birkaç ayda bozuldu servise iki defa gönderdim. Hiçbirşey yapmadan tekrar gönderiyorlar. Bence teknik servisi değişmediği sürece Anker'den uzak durulmalı.

Google yorumları da farklı değil.

Spigenin 45w olanı sık sık 350-400 bandına düşüyor. Çift şarj girişi var onda, içinden kablo çıkmıyor.
Kullanıyorum ve gayet memnunum. Beyaz kablosunun kirlenmesi dışında bir problem yaşamadım.

Samsung S23 Ultra ve Nothing Phone 2A ile sorunsuz hızlı şarjla tam performansta kullanmaya devam. Hatta çevremde iki kişiden birisine aldırdım diğeride indirim bekliyor.

Anker olduğu için alınabilir spigenden birkaç gömlek daha iyi firma
Ama spigen 45w var elimde arkadaşın bahsettiği onun indirime girmesini de bekleyebilirsiniz
Hatta şuna da bakılabilir
anker spigenden iyi mi ajuhasduhuashd

Geri