Alpha45
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,124
Son 1 yılın en düşük fiyatı, satıcı Hepsiburada muadil spigen sarj cihazları 650 liradan başlıyor. 150 lira fazla verip, Anker almak mantıklı bence.
30 watt olanı bile 500 liradan satılıyor şuan. Senin dediğinin sarj cihazınında fiyatı 650 lira şuan, 500'den aşağı düşeceğini zannetmiyorum söylediğin sarj cihazının fiyatını yakın zamanda spigenlerin fiyatı fena artmış maalesef.Spigenin 45w olanı sık sık 350-400 bandına düşüyor. Çift şarj girişi var onda, içinden kablo çıkmıyor.
Anker olduğu için alınabilir spigenden birkaç gömlek daha iyi firmaSon 1 yılın en düşük fiyatı, satıcı Hepsiburada muadil spigen sarj cihazları 650 liradan başlıyor. 150 lira fazla verip, Anker almak mantıklı bence.
Kullanıyorum ve gayet memnunum. Beyaz kablosunun kirlenmesi dışında bir problem yaşamadım.Spigenin 45w olanı sık sık 350-400 bandına düşüyor. Çift şarj girişi var onda, içinden kablo çıkmıyor.
anker spigenden iyi mi ajuhasduhuashdAnker olduğu için alınabilir spigenden birkaç gömlek daha iyi firma
Ama spigen 45w var elimde arkadaşın bahsettiği onun indirime girmesini de bekleyebilirsiniz
Hatta şuna da bakılabilir