Minecraft Server İçin PC Önerisi

yagizpe

80+
Reaksiyon skoru
26
Bütçe
20000
Sistemin amacı sadece 7/24 açık durarak Minecraft server hizmeti sağlamak. Şimdilik hedefim 100 kişiye hizmet sağlayabilecek yeterlilikte olması. Ben R5 5700X işlemci ve 2x16 RAM yeterli olur diye düşündüm ama sizlere sormak istedim. İkinci el ve 0 karışık parça parça kendim toplayacağım. Anakart, sıvı soğutma, PSU her şey için öneri yaparsanız sevinirim. Ekipman, monitör ve kasa önermenize gerek yok.

İlk önce pcye değil internete bakın , hızınız 1gbps kadar var mı , cgn havuzunda mısın , modemin ne kadar güçlü switch kullanacak mısın

Sistemin amacı sadece 7/24 açık durarak Minecraft server hizmeti sağlamak. Şimdilik hedefim 100 kişiye hizmet sağlayabilecek yeterlilikte olması. Ben R5 5700X işlemci ve 2x16 RAM yeterli olur diye düşündüm ama sizlere sormak istedim. İkinci el ve 0 karışık parça parça kendim toplayacağım. Anakart, sıvı soğutma, PSU her şey için öneri yaparsanız sevinirim. Ekipman, monitör ve kasa önermenize gerek yok.
İnternetten VPS kirala ihtiyacına uygun şekilde. Sistemi bir şekilde toplarsın da internet sıkıntı Türkiye’de ev sunucusu kurmak için.

Kendiniz sunucu kurmakla uğraşmayın VDS kiralayıp geçin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,220
Üyeler
191,494
Son üye
Neroi
Geri