İPHONE 17E TANITILDI

asko56

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
5,363

iPhone 17e özellikleri:

A19 işlemci

Dinamik Ada yok

MagSafe desteği var

6.1 inç 60 Hz Super Retina XDR Oled ekran

Ceramic Shield 2 ekran koruması

48 megapiksellik tek kamera

Türkiye başlangıç fiyatı: 54.999 TL (256 GB)

60hz :D

dinamik ada yok hiç f/p değil biraz üstüne ekleyip 17 almak daha iyi geldi bana :D

Tasarım aşırı çirkin ya. Afgan telefonuna benziyor.
dinamik adayı niye inatla geitrmiyorlar orayı anlamadım herhalde 16e artan kasa ram ve kamerayı kullanmışlar gibi

dinamik adayı niye inatla geitrmiyorlar orayı anlamadım herhalde 16e artan kasa ram ve kamerayı kullanmışlar gibi
ucuz telefon çok satarsa samsunga benzeriz pro ve pro maxımızı almazlar zaten düz modele 120 hz getirdik demişlerdir :ROFLMAO: :ROFLMAO:

dinamik ada yok, 60hz ekran benim için 16e den farksız

ucuz telefon çok satarsa samsunga benzeriz pro ve pro maxımızı almazlar zaten düz modele 120 hz getirdik demişlerdir :ROFLMAO: :ROFLMAO:
16e den artan parçaları kullanmışlar çünkü ram batarya kasa ve ekran 16e ile aynı sadece avantaj artık diret 256 gb ile gelmesi birde işlemci ve mag safe başka bir olayı yok 16e eger ucuzlarsa avantajı çok olucak gibi geliyor bana 17e nin albenisi yok fiyat da pahalı

Samsung kendinden hayalet ekran koyuyor telefonuna millet taktırmayla uğraşmasın diye bunlar halen 60hz ekran sunuyor bu fiyata çok garip bunu kimsenin almaması lazım ki bir şeyler dank etsin ama maalesef ille de iphone olsuncular alıyor yapacak bir şey yok.

Samsung kendinden hayalet ekran koyuyor telefonuna millet taktırmayla uğraşmasın diye bunlar halen 60hz ekran sunuyor bu fiyata çok garip bunu kimsenin almaması lazım ki bir şeyler dank etsin ama maalesef ille de iphone olsuncular alıyor yapacak bir şey yok.
60 hzyi geçtim 1200 nit güneşte zor görülecek
bunların ekranı ltpo mu kaç hz adaptif çalışıyor 1-60 mı

Çünkü Apple. Çok sorgulama ve al. Apple sonuçta :).

Çünkü Apple. Çok sorgulama ve al. Apple sonuçta :).
büyük ihtimal 16e de oldugu gibi çıktıgı gibi fiyat düşer tutmayacagı için düştügünde bakaraız nereye düşücegine

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,923
Üyeler
189,939
Son üye
memin öztürk
Geri