Drsağbırakmayan
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 871
Topluca şikayet edelim
Evet baktılar karşısındaki akıllı birisi ise bu sefer kapora istiyorlar vs.Teşekkür ederim bunlar sayesinde eşimle il gezmiş olduk Daha buyuk dolandırlmadık şükür. Ancak işim gereği zaten boyle kısılerle ugrasıyorum Bu herıfler istikrarlı bir şekilde devam ediyor ve eminimki bu işten birilerinin canı yanıyor. Bu arada kullandıkları kelimeler ( yeni doğum yaptım, nakit lazım, çocugumu doyurayım, bilgisayayr vardı satıldı)
Konum atıyorlar fatura atıyorlar sesli iletişimde var adınıza video cekıp wp den de gönderiyorlar Emin olun Sağlam TezgahçılarElden almaya gideceğiniz zaman şehirler arası için en azından görüntülü arayın yüzünü ekran kartını göstersin canlı konum atsın
aynısını kiralık evlerde 2 yıl önce farkettim önden kapora istiyorlar falan saçma sapan milleti kandırmaya çalışıyorlar.KVKK ve TCK sebebiyle ilanıo atamıyorum Ancak ASUS TUF 4070Tİ SUPER 16 GB 24.000 TL şeklinde yazzarsanız bulursunuz
Daha önce aynı ilan uşak da açılmıştı Sahte adres gönderildi Boşuna yakıt ve zaman kaybı yaşandı. Aynı profil fotograflı (whsap), kadın ve erkek işin içinde, Zaten fiyat saçmalık. Sarı site üzerinden şıkayet edildi. Bugün tekrar bu ilan üzerinden sahte fatura ve adres gönderilmesi için iletişim halindeyiz. Yeterli belgeler ile savcılığa başvuracagım. TEK İSTEDİĞİM MİLLETİN PARASINA ÇÖKÜLMESİN.
Kullanıcı için değerli bir tavsiye ama benim için pek öenmli değil dediğim gibi işim gereği böyli kişileri kanun ve toplumsal sorumluluk gereği ortaya çıkarıp başkllarına zarar vermemesi sağlamak Vatandas kime güveneceğini bilemiyor boylee tıpler yuzudenKural 1; Bir ürünün fiyatı normalden çok düşükse uzak dur.
Bu sadece pc parçaları ve elektronik ürün için değil her şey için geçerli.