Çözüldü✓ DOLANDICI 4070 Tİ SÜPER SARI SİTE

şikayet ettim bende de faydası olacağını sanmıyorum ama üyelik açmak çok kolay. kimlik kartı ile kayıt gelmeli artık mobil görüntülü onay olmalı oyunlarda bile var bu artık faceit de bile kimlik görüntülü onay var

Teşekkür ederim bunlar sayesinde eşimle il gezmiş olduk Daha buyuk dolandırlmadık şükür. Ancak işim gereği zaten boyle kısılerle ugrasıyorum Bu herıfler istikrarlı bir şekilde devam ediyor ve eminimki bu işten birilerinin canı yanıyor. Bu arada kullandıkları kelimeler ( yeni doğum yaptım, nakit lazım, çocugumu doyurayım, bilgisayayr vardı satıldı)
Evet baktılar karşısındaki akıllı birisi ise bu sefer kapora istiyorlar vs.

Elden almaya gideceğiniz zaman şehirler arası için en azından görüntülü arayın yüzünü ekran kartını göstersin canlı konum atsın

Bu kadın ile ben de görüştüm, tuf 4070 ti super için, uşakta olduğunu söyledi ben de bi tanıdığıma aldıracaktım konuştuk anlaştık. Hatta elden teslim edilmesinin daha iyi olacağını söyledi, sonra mesajlarıma ve aramalarıma cevap vermedi. Galiba elden satış için istekli görünüp güven kazanmak için böyle bir oyun yapıyor garip

SARI SİTE YÖNETİCİ TARAFIMA BİLGİ VERİP NUMARA ÜZERİNDEN KALDIRILDIĞINI SÖYLEDİ DİĞER İLANLA UĞRASIYORUM DEVAMINDA

Bu tipler Facebook marketplace den türedi.İban at göndereyim,fake site atmalar,sahte konum.Özellikle fake sitelere kanan cok insan var

Kural 1; Bir ürünün fiyatı normalden çok düşükse uzak dur.

Bu sadece pc parçaları ve elektronik ürün için değil her şey için geçerli.

KVKK ve TCK sebebiyle ilanıo atamıyorum Ancak ASUS TUF 4070Tİ SUPER 16 GB 24.000 TL şeklinde yazzarsanız bulursunuz

Daha önce aynı ilan uşak da açılmıştı Sahte adres gönderildi Boşuna yakıt ve zaman kaybı yaşandı. Aynı profil fotograflı (whsap), kadın ve erkek işin içinde, Zaten fiyat saçmalık. Sarı site üzerinden şıkayet edildi. Bugün tekrar bu ilan üzerinden sahte fatura ve adres gönderilmesi için iletişim halindeyiz. Yeterli belgeler ile savcılığa başvuracagım. TEK İSTEDİĞİM MİLLETİN PARASINA ÇÖKÜLMESİN.
aynısını kiralık evlerde 2 yıl önce farkettim önden kapora istiyorlar falan saçma sapan milleti kandırmaya çalışıyorlar.

Kural 1; Bir ürünün fiyatı normalden çok düşükse uzak dur.

Bu sadece pc parçaları ve elektronik ürün için değil her şey için geçerli.
Kullanıcı için değerli bir tavsiye ama benim için pek öenmli değil dediğim gibi işim gereği böyli kişileri kanun ve toplumsal sorumluluk gereği ortaya çıkarıp başkllarına zarar vermemesi sağlamak Vatandas kime güveneceğini bilemiyor boylee tıpler yuzuden

1303066268 bu ilan dolandırıcı dimi 22k 9070xt mi olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Soru cevapta numara da verdi 🤣

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,197,292
Üyeler
190,186
Son üye
ses7