tabii ki başka bişy isteyeeyebiliriz ama fiyatı neredeyse 1.5 -2 katından da çıkış yapmamalıHocam bir telefondan ne isteyebilirsin?
Beşki batarya olabilir ama silikon bataryalar daha tam geçilecek düzeyde değil.
s25 ultranın pili bittiğinde 26 ultranın %12 şarjı kalıyorHocam bir telefondan ne isteyebilirsin?
20 artış var sadece 20k için +1 yıl güncelleme ve bu özellikler yeterli bencetabii ki başka bişy isteyeeyebiliriz ama fiyatı neredeyse 1.5 -2 katından da çıkış yapmamalı![]()
Ben fiyat farkını eleştiriyorum elbette farkları olacak. Anlamadığım sana niye bu kadar batıyor telefon muhendisiöyle mi olmuş
bir şey bilmiyorsan da yalan bilgi vermesen keşke bilgisiz mağaza çalışanı gibisin
knk yenisi eskisiyle aynı fiyatta çıkabilir mi senceBen fiyat farkını eleştiriyorum elbette farkları olacak. Anlamadığım sana niye bu kadar batıyor telefon muhendisi
Kamera sensörlerini yenileyebilir. Batarya kapasitesini büyütebilir. Şarj hızını 100W civarına çıkarabilir. Bunları yapsa android tarafının kralı olur samsung ama yapmıyorlar. Düz modellerde S22 den S26 ya kadar kamera tarafında en ufak bir değişiklik görmedik. En azından yardımcı kameraları yenilemeliydi çünkü gerçekten günümüz cihazlarına kıyasla çok geride kalıyorlar. Ana kamera yine iyi seviyede ama geniş açı ve zoom kameraları çok yetersiz.Hocam bir telefondan ne isteyebilirsin?
Bende aynı fiyat, sepette dusmuyor bitti herhalde.s26 da 59 a düştü https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0GP19FMRJ
Bende aynı fiyat, sepette dusmuyor bitti herhalde.
Batarya kapasitesini çıkarmak için silikon batarya lazım ama daha gelişmedi ve güvenilir görünmüyor.Kamera sensörlerini yenileyebilir. Batarya kapasitesini büyütebilir. Şarj hızını 100W civarına çıkarabilir. Bunları yapsa android tarafının kralı olur samsung ama yapmıyorlar. Düz modellerde S22 den S26 ya kadar kamera tarafında en ufak bir değişiklik görmedik. En azından yardımcı kameraları yenilemeliydi çünkü gerçekten günümüz cihazlarına kıyasla çok geride kalıyorlar. Ana kamera yine iyi seviyede ama geniş açı ve zoom kameraları çok yetersiz.