❌İndirim Bitti! S26 Ultra 512 GB 97 Bin TL

Hocam bir telefondan ne isteyebilirsin?
Beşki batarya olabilir ama silikon bataryalar daha tam geçilecek düzeyde değil.
tabii ki başka bişy isteyeeyebiliriz ama fiyatı neredeyse 1.5 -2 katından da çıkış yapmamalı :)

s25 ultranın pili bittiğinde 26 ultranın %12 şarjı kalıyor
işlemcisi daha güçlü özellikle npusu daha güçlü bana lazım
video çok gelişmiş gece çekimleri çok iyi
ekran privacy display ve 10 bit vs. üstüne ekran koruyucu orijinalini rahat bulacağız anti reflect gitmeyecek

Kamera sensörlerini yenileyebilir. Batarya kapasitesini büyütebilir. Şarj hızını 100W civarına çıkarabilir. Bunları yapsa android tarafının kralı olur samsung ama yapmıyorlar. Düz modellerde S22 den S26 ya kadar kamera tarafında en ufak bir değişiklik görmedik. En azından yardımcı kameraları yenilemeliydi çünkü gerçekten günümüz cihazlarına kıyasla çok geride kalıyorlar. Ana kamera yine iyi seviyede ama geniş açı ve zoom kameraları çok yetersiz.

Beyazından kaptım bende gönderirlerse s25 Ultra 512 satıp bunu kullanırım
76842.webp

Kamera sensörlerini yenileyebilir. Batarya kapasitesini büyütebilir. Şarj hızını 100W civarına çıkarabilir. Bunları yapsa android tarafının kralı olur samsung ama yapmıyorlar. Düz modellerde S22 den S26 ya kadar kamera tarafında en ufak bir değişiklik görmedik. En azından yardımcı kameraları yenilemeliydi çünkü gerçekten günümüz cihazlarına kıyasla çok geride kalıyorlar. Ana kamera yine iyi seviyede ama geniş açı ve zoom kameraları çok yetersiz.
Batarya kapasitesini çıkarmak için silikon batarya lazım ama daha gelişmedi ve güvenilir görünmüyor.
100W şarj telefonu çok ısındırır ve bataryaya çok fazla yük biner bu da ömrünü azaltır.
Samsung un marka kimliğini oluşturan cihazlarda bu tip risk e girmezler.
Kamera olayına katılıyorum 200mp kamera harici diğerleri neredeyse süs olmuş seviyede kalıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,334
Üyeler
189,830
Son üye
CBS DİJİTAL
Geri