❌İndirim Bitti! S26 Ultra 512 GB 97 Bin TL

Furient

80+
Reaksiyon skoru
15

Ekler

• Ekran Alıntısı.webp
    Ekran Alıntısı.webp
    15.9 KB · Hit: 234
Fiyat ödeme aşamasında düşüyor
Daha çıkmadan düştüyse ohhh

Fiyat ödeme aşamasında düşüyor
Öğrenci mağazası fiyatıyla aynı olmuş yaklaşık olarak.

Dahada düşecektir eminolun. Ama ne zaman bilemem. Cidden s25u ile farkı yok. Altı aydır bi ümit bunu bekledim hayal kırıklığı oldu. Herşeyi geç fiyat olarak. 35k ya yd s25u aldım çok memnunum :hackerman:

S25 ultradan farkı şarj hızı +30k fark
Privacy screen farkı da var. Kameralarda da diyaframlarda farklılık var ama bana kalırsa yine aradaki fiyat farkına değmez.

öyle mi olmuş
bir şey bilmiyorsan da yalan bilgi vermesen keşke bilgisiz mağaza çalışanı gibisin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

512 gb 99kya öğrenci mağazasında var
Privacy display hariç elle tutulur ne farkı var ki? Ekranda yaptıkları şeyi baya beğendim şahsen ama 1 yılda yapılan tek yenilik bu olmamalı be. Şarj hızının kağıt üzerinde 60W olması işlemcinin bir üst nesille güncellenmesi falan fark bile sayılmaz gözümde. Kaçırdığım bir şey varsa ekleyebilirsiniz siz daha detaylı bakmışsınızdır.

Privacy display hariç elle tutulur ne farkı var ki? Ekranda yaptıkları şeyi baya beğendim şahsen ama 1 yılda yapılan tek yenilik bu olmamalı be. Şarj hızının kağıt üzerinde 60W olması işlemcinin bir üst nesille güncellenmesi falan fark bile sayılmaz gözümde. Kaçırdığım bir şey varsa ekleyebilirsiniz siz daha detaylı bakmışsınızdır.
benim ihtiyacım olan şeyler ihtiyacı olmayan s25 ultra alsın zaten

Hocam bir telefondan ne isteyebilirsin?
Beşki batarya olabilir ama silikon bataryalar daha tam geçilecek düzeyde değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,602
Üyeler
189,879
Son üye
HamdiSahin
Geri