- Bütçe
- 49999
Dostlar herkese selamlar hayırlı ramazanlar,bundan tam tamına 9 sene önce Abdullah kardeşimin çektiği 1800TL'lik v2 sistemi toplamıştım sistem her şeyiyle bugüne kadar hem yarı iş hemde oyun odaklı olarak sorunsuz bir şekilde hizmet etti.Şu an bile Lol,metin2,knight gibi oyunları düşük ayarlarda oynatabiliyor fakat arka planda bir şey açtığım anda ise direkt olarak aşırı donmalar ve bazen oyun kapanmaları oluyor.Çok uzun zamandırda donanım bileşenlerini güncellemeleri vs takip etmediğim için siz değerli kardeşlerimden beni bir 7-8 sene idare edecek bilgisayar tavsiyesi istiyorum.Şu an nakit imkanım olmadığı için ikinci el toplayamıyorum yoksa Abdullah'ın yaptığı şekilde ikinci el toplamakta mantıklı geliyor fakat dün storyde paylaşmış olduğu hazır sistemler biraz dikkatimi çekti ve taksit imkanıda sunuyorlar şimdi son olarak yazdığım bütçemye göre sadece kasa olarak yardımcı olursanız minnettar olurum.Oynadığım oyunlar Cs2,valorant,lol,metin2,knight bu tarz oyunlar oynuyorum genelde öyle 2k 4k oyunlarla pek aram yok gibi
Şimdiden ilgilenen arkadaşlara teşekkürlerimi sunarım.
Son düzenleme: