🔥İndirim R5 7600 32GB RAM 1TB SSD RTX5070 240MM SIVI SOĞUTUCU Sistem 🔥72.699₺ ( 9 Taksit)

Arkadaslar aigo eu1000 kullanicilarindan bi sikayet yokken daha simdiden psu ya essek markali psu gibi davraniyosunuz. Bence 1000w olmasi ve 80+
bronze sertifikali olmasi testi icin bu psu nun belirli testleri karsilamasi gerekiyor. Yildirim dusup elektrik giden veya direkt olarak mahallesinde 4-5 kere elektrik gidip gelen kullanicilar hicbi sorun yasamamisken siz nerden bu kaniya varabildiniz ?

Arkadaslar aigo eu1000 kullanicilarindan bi sikayet yokken daha simdiden psu ya essek markali psu gibi davraniyosunuz. B
abi zaten milletin önüne ne psu koysan "C4 C4" diye bağırıyor,ben şahsen inadına ikinci el bakarken ucuz psu'lara yöneliyorum

Şimdi bu sistem psu ve ram ve sıvı soğutucu çok iyi değil anşadığım kadarıyla alınmazmı bu fiyat pahalımı
Alinir hocam birdaha da boyle bi fiyat bulamazsiniz buyuk ihtimal ramler diger sistemlerde crucial bunda da patriot veya crucial olur diye dusunuyorum. ekran karti 32gb ram ve işlemciyi almaya kalksaniz 56k gibi bi fiyat cikiyor.

Alinir hocam birdaha da boyle bi fiyat bulamazsiniz buyuk ihtimal ramler diger sistemlerde crucial bunda da patriot veya crucial olur diye dusunuyorum. ekran karti 32gb ram ve işlemciyi almaya kalksaniz 56k gibi bi fiyat cikiyor.
Benim tahminimce patriot viper serisi gönderirler

Şimdi bu sistem psu ve ram ve sıvı soğutucu çok iyi değil anşadığım kadarıyla alınmazmı bu fiyat pahalımı
Taksit seçeneği çok iyide psu ram ssd ve güç kaynağı soru işareti

1K ucuza XPG 750W lık olanı var. PSU konusunda rahatsız olan bence o modeli alabilir. Kyber psu var diye biliyorum.

Game Garaj Elite S35 Amd Ryzen 5 7500F 32GB Ram 1tb SSD RTX5070 120MM Sıvı Soğt Freedos Oyuncu Oem Paket

İşlemcide farklı ve sıvı soğutma 120MM
İşlemci farkı yokki. Bu sistemi alan da zaten bu soğutmayı kullanmaz bence. Her türlü düzgün bir soğutucu alınır. Çok duyduğum bir soğutma markası değil. Sıvı soğutmadan bahsediyoruz. ASLA ucuz yollu olmamalı.
PSU sorusu olan için bence linkteki daha mantıklı.

Soru cevapta böyle cevap vermişler

Ekler

• IMG_9006.webp
    IMG_9006.webp
    133.2 KB · Hit: 49
Geri