Sistemi iade edip değiştirmeli miyim?

Örnek vermek gerekirse; Dünyadan, günlerden habersiz saatlerce valorant oynayacaksaniz çok değerli l3 önbelleği. haricî olarak belli başlı oyunlar dahilinde çokta etkisi yok. Kısaca CPU tabanlı oyunlarda iş görüyor.
wuthering waves,ark survival evolved gibi oyunlar oynayacağım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oyun oynarsanız önemli l3 önbellek

Ekran kartı temelli oyunlar sanırım bunlar sorun yaşamazsınız

l3 önbellek hastası diyen arkadaş ne yaşıyo acaba en önemli faktörlerden birisi.

hocam sabahtan beri stres oldum yanımda telefonda yok iptal edecektim eve gelince de gerçekten değermi? l3 önbellek önemli. 2000tl fazla ödedim.
bu tarz çoklu ürün alımlarında malesef biz işin yüksek ehli olmayanlar yanlış alım/kararlar verebiliyoruz ama sizin bu 8700f ile imtihanınızın size hayati hatalara patlamayacağını düşünüyorum. zira 7500f kullanıyorum(bende yeni topladım) ve 1-2 sene sonra satıp daha zirve bir işlemciye geçmeyi düşünüyorum. daha 2 gün evvel 8700f vs 7500f inceleme videosu denk geldi dayanamayıp izledim. baştan tüh bu daha yeni keşke onumu alsaymışım dedim ama videonun karşılaştırma bölümünde 7500f L3 ön bellekteki 16/32mb lık fark skor olarak oyunlarda fps farkı oluşturuyor fakat hayat mebat meselesi kadar değil. ürünü iptal edemediyseniz daha sonra üst seviye işlemciye geçer daha mutlu olursunuz dert etmeyin.

Geri