Apple Music mi YT Music mi

enesbkds

80+
Reaksiyon skoru
30
İlk olarak spotify kullanıyordum daha sonra apple müzikteki auto mix ve ses kalitesinin iyi olmasından dolayı apple musice geçtim şimdi ise
Telefonumda yer olmadığı için müzikleri mobil veriden dinlemem gerekiyor buda aylık 30gb internet paketim yetmiyor
şimdi de kütüphane genişliğinden dolayı yt music e geçmeyi düşünüyorum bazı remix veya parçaları apple musicte bulamıyorum genel olarak da müzik dinlemeyi carplay den yapıyorum
evet kalite olarak fark var ama ahım şahım bi fark değil ki zaten carplay de dinliyorum iyi bir ses sistemi olsa apple müzik iyi iş çıkarır sizin tavsiye ve düşünceleriniz nedir hangi uygulamayı tavsiye edersiniz

İlk olarak spotify kullanıyordum daha sonra apple müzikteki auto mix ve ses kalitesinin iyi olmasından dolayı apple musice geçtim şimdi ise
Telefonumda yer olmadığı için müzikleri mobil veriden dinlemem gerekiyor buda aylık 30gb internet paketim yetmiyor
şimdi de kütüphane genişliğinden dolayı yt music e geçmeyi düşünüyorum bazı remix veya parçaları apple musicte bulamıyorum genel olarak da müzik dinlemeyi carplay den yapıyorum
evet kalite olarak fark var ama ahım şahım bi fark değil ki zaten carplay de dinliyorum iyi bir ses sistemi olsa apple müzik iyi iş çıkarır sizin tavsiye ve düşünceleriniz nedir hangi uygulamayı tavsiye edersiniz
Kaliteli müziği alabilmen için uyumlu kodek ve kulaklık'da lazım hocam. Bugün ki konumda belirttim;

İphonedan androide geçtim iosun tek özlediğim yanı apple music :(

bende ilk zamanlar apple music gayet güzel geldi hala da iyi ama bazen automix den dolayı sanırım geçiş yapamıyor şarkı kendi kendine duruyor birde int paketim yetmiyor müzikleri indirsem de telefonda yer kalmıyor :D carplay den dinlediğim için de çok fark olacağını düşünmüyorum bence apple music in farkını anca ev ve sinema tarzı ses sistemlerinde anlaşılır harman kardon gibi vs.

Androidde de apple music var hocam aynı şekil loseless 24bit/96Khz dinleniyor şahsen ben buds 3 pro aldığım için geçtim ve aşırı memnunum menü akıcılığı olsun ses kalitesi olsun

10yildir falan spotify kullanıyorum hiç arayışta bulunmadım 10 numara uygulama

Spotify'ın cross-platform altyapısını diğerlerine getirmedikleri sürece youtube, apple music vs. kolay kolay kullanmam. Onu geçtim adamların öneri algoritmaları çok iyi çalışıyor yelpaze de gayet geniş.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,822
Üyeler
189,734
Son üye
Cengiz.turk
Geri