Bütçe 55bin bunlardan hangisi uygun olur

onurkaplan

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
690
Selamun aleyküm

55bin bütçemiz var sadece amazondan alabiliyoruz 9 taksit olduğu için Trendyol zorlabiliriz orada 6 taksit oluyor

Biz şunları bulduk monitör 2k bu arada bu sistemler üzer mi bizi

Kazıkmıdır yorumlarınız önemli

Selamun aleyküm

55bin bütçemiz var sadece amazondan alabiliyoruz 9 taksit olduğu için Trendyol zorlabiliriz orada 6 taksit oluyor

Biz şunları bulduk monitör 2k bu arada bu sistemler üzer mi bizi

Kazıkmıdır yorumlarınız önemli

51 lik olan da guzel gibi fiyata bişi demiyorum bayadir takıp edemiyorum

Hocam kendiniz toplamayı düşündünüz mü? 5060ti gereksiz bi fiyata çıkmış 9060xt 19kya bulunabiliyor indirim kovalayarak 50binden aşağıya bile toplayabilirsiniz gibi duruyor

Son düzenleme:
Hocam kendiniz toplamayı düşündünüz mü? sanki indirim kovalamadan bile daha uyguna toplanabiliyor ve 5060t
Hocam taksitle alacağız diye toplama hiç gitmedik size zahmet ürün isimlerini yazsanız bende indirim girerse koşalım peşinden

Hocam taksitle alacağız diye toplama hiç gitmedik size zahmet ürün isimlerini yazsanız bende indirim girerse koşalım peşinden
Hocam belli başlı ürünler yok sıcak fırsatları takip edin geçenlerde 1300e kasa düşmüştü mesela yavaş yavaş kendi sistemimi o şekilde topladım buradaki fiyattan 5 6 civarı daha aşağıya toplayabilirsiniz ama diyorsanız uğraşacak zamanım yok o zaman bu sistemlerden birini alıp geçebilirsiniz

Geri