1000 mbps internetim var bu sinyal güçlendirici iş yapar mı

Vlu Thinwater

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
147
yani 300 mbps mi alırım pcde en fazla

tam kapasite çalışmaz bu tip cihazlar yazıldığı gibi olsaydı iyiydi senin ihtiyacın huawei be3 wifi7 routher olabilir

Arkadaşlar bugün itibariyle gigafibere geçtim. Ancak odamla kasa arası bayağı uzak kaldı şu an bu sinyal güçlendirici almak istiyorum fazla pahalı olmasın diye iş yapar mı gücü artıtır mı
Kablo kullan. Sinyal güçlendiricinin performansı evin yapısına bağlı. Beton kalınlığı, kullandığın priz, priz ve modem arasında bulunan dolap vb. eşyalar çok etkiliyor. Bu cihazla oyun oynayamazsın. Attığın menzil genişletici'nin aynısı bende var, Türknet gigafiber kullanıyorum, kendi odamda 15 mbs zar zor görülüyor. Ya kablo çek ya da mesh sistem kur.

Karşılaştırabilmen için kendi odamla modem arası mesafeyi çizdim, biraz ilkel oldu :kekw: :

1772806588594.webp

Kablo kullan. Sinyal güçlendiricinin performansı evin yapısına bağlı. Beton kalınlığı, kullandığın priz, priz ve modem arasında bulunan dolap vb. eşyalar çok etkiliyor. Bu cihazla oyun oynayamazsın. Attığın menzil genişletici'nin aynısı bende var, Türknet gigafiber kullanıyorum, kendi odamda 15 mbs zar zor görülüyor. Ya kablo çek ya da mesh sistem kur.

Karşılaştırabilmen için kendi odamla modem arası mesafeyi çizdim, biraz ilkel oldu :kekw: :

Alıntıyı görüntüle
Çini Yazısı :kekw:

Geri